Zakelijk

Een goede website en uitstraling kan veel klanten opleveren. Zie het als het online visitekaartje. Klanten bekijken de site en sociale media van je bedrijf en bepalen aan de hand van deze informatie of zij hier iets van willen kopen. De persoonlijkheid en boodschap van jouw bedrijf is in 2020 belangrijker dan ooit te voren.

Branding & fotografie
Vanaf €89,00

Wil je jouw bedrijf laten rebranden of ga je een nieuw bedrijf opzetten? Dan help ik je daar graag mee! Samen maken we een geschikt brandbook waarmee het bedrijf een duidelijke boodschap kan overbrengen aan de juiste doelgroep. Het brandbook is inclusief logo, kleurenpallette en een opmaak voor de online & offline uitingen van het bedrijf. Er kunnen natuurlijk ook mooie foto’s gemaakt worden, waarmee jij jezelf en je bedrijf goed kan laten zien aan je klanten.

Het is ook mogelijk om alleen een fotoshoot in te plannen. Wat dacht je van het ‘The perfect feed‘ pakket? Zo heb je zeker foto’s waarmee je jouw bedrijf goed kan laten zien op sociale media.

Een goede website of webshop voor jouw bedrijf
Vanaf €225,00

Samen met jou bekijk ik je huidige site. Wat wil je graag anders zien en wat is de huisstijl van je bedrijf? Aan de hand hiervan maak ik een ontwerp en ga ik aan de slag met jouw droomsite. Ik neem je mee in het proces en geef vaak een update over de stand van zaken. Zo heb je altijd de mogelijkheid feedback te geven!

Wat je altijd krijgt bij een 
websitepakket

  • Kennismakingsgesprek. Ik vind het super belangrijk om te weten met wie ik samenwerk en waar jouw bedrijf voor staat. Dit kan online, telefonisch of onder het genot van een lekkere
    kop thee.
  • Een ontwerp van de nieuwe website. Zo kun je zien wat ik in gedachten heb voor jouw site en kunnen er nog gemakkelijk aanpassingen worden gemaakt.
  • Responsiveness. Jouw site zal op elk apparaat goed zichtbaar zijn!
  • De site zal volledig gevuld zijn met informatie die ik van jou heb ontvangen. Ook zullen er linkjes worden geplaatst naar je sociale media en je mail.
  • De eerste maand na het opleveren van de site krijg je volledig gratis hulp met kleine aanpassingen op de site!