Het Build traject

Cursus website ontwikkeling

Leer hoe jij zelf je website in elkaar gaat zetten als een echte WordPress master.

Wil jij niet meer afhankelijk zijn van je webdesigner en wil je leren hoe jij zelf je website kunt bouwen en onderhouden? Dan is dit 100% wat voor jou! 

Na dit traject kun jij: 

  • Een website ontwerpen
  • Jouw ideale klant aantrekken met jouw website
  • Een design omzetten naar een gepubliceerde pagina
  • Werken met bekende plugins zoals Elementor en WooCommerce
  • Voorkomen dat jouw website standaard wordt door jouw unieke superpowers
  • Je website up-to-date houden en beheren
  • Shinen met jouw nieuwe webskills.

Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan het Power Traject

De cursus wordt momenteel helemaal onder handen genomen, waardoor die nu nog niet beschikbaar is zoals die hier beschreven wordt.

Maar…
De huidige cursus is een stuk goedkoper dan de cursus gaat worden, dus pak nu nog je kans! Betaal minder en ontvang als eerste de nieuwste versie van de cursus!

Online cursus
WordPress Build cursus

Wacht je liever?

Ik kan me voorstellen dat je liever direct de nieuwe cursus aanschaft. Daarom kun je je nu alvast aanmelden voor de wachtlijst. Op deze manier ontvang jij als eerste informatie over de cursus, zoals wat de investering gaat zijn en wat de nieuwe modules gaan inhouden. 

De aanmelding voor de wachtlijst is volledig vrijblijvend en je zit nergens aan vast! Je mag je dus ook altijd weer afmelden. 

Zo ziet het Power Traject eruit

1. Het begin

Eerst is het natuurlijk belangrijk om elkaar te leren kennen. Wat wil je met jouw bedrijf bereiken en hoe ziet jouw droomwebsite eruit?

Na de kennismaking ga je de teksten klaar maken en stuur je mij inspiratie websites door zodat ik weet wat er niet mag ontbreken op jouw website!

2. Thema & customizer

Jouw bedrijf verdient een KICKASS website. Jouw verhaal en sfeer is waar je klanten op af komen, dus laat dit zien op je website! Laten we samen kijken hoe fotografie jouw website kan bevorderen. Dit kan met al bestaande foto’s, foto’s uit de exclusieve beeldbank of door middel van een fotoshoot.

3. Content toevoegen

Het is belangrijk dat ervaring van jouw (toekomstige) klant op jouw website geweldig is. Daarom kijken we vooraf waar de bezoekers van jouw website vandaag gaan komen en hoe wij willen dat zij door jouw website heen gaan klikken. Hoe meer jij weet over hun reis, hoe meer je deze kunt verbeteren!

4. Plugins toevoegen

Nu is het tijd voor de ontwerpfase. Ik ga starten met een design voor jouw website. Je kunt altijd het design bekijken via een online prototype. Wanneer jij 100% excited bent over het design gaan we door naar de ontwikkeling.

5. Elementor

De website zal ontwikkeld worden in WordPress, zodat jij zelf na livegang de website kunt gaan beheren en aanpassen wanneer jij dat wilt.

Tijdens de ontwikkeling wordt er ook een technische SEO basis gelegd en wordt de site helemaal geoptimaliseerd!

6. WooCommerce

YES, je website staat live! Na de livegang ontvang je een gratis klusjeskaart (Silver) voor kleine aanpassingen. Hierna kun je altijd klusjeskaarten bij bestellen.

Ook krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan het kennisplatform, om nog meer te leren over de online ondernemerswereld en helemaal up-to-date te blijven.

Over anouk

Hi, mijn naam is Anouk. Ik help je mega graag met jouw website!

Sinds 2019 help ik creatieve ondernemers met het ontwikkelen van hun droomwebsite. Ik herken namelijk volkomen de irritatie van een geweldig idee hebben, maar dit niet kunnen uitvoeren. Daarom help ik jouw met het uitvoeren van al jouw website ideeën.

En ik help je niet alleen met je grote projecten, maar ook met kleine vragen kun je bij mij terecht. Zie mij als een online hulp die jou kan ondersteunen met het door ontwikkelen van jouw bedrijf. 🙂

De investering

Vanaf €345,00 excl. BTW

Het lijkt me ontzettend leuk om je te leren kennen en om te kletsen over hoe ik jou kan helpen. Wil je direct weten hoeveel jouw traject gaat kosten? Vul dan vrijblijvend het formulier in en zie direct het totaalbedrag.

Wil je eens bellen over jouw plannen of om wat vragen te stellen? Plan dan een gratis kletsmomentje in!

Website Investering
Website Investering

Gratis tips, kennis en ook nog leuke behind the scenes bekijken? Volg me op Instagram!