Het Build traject

WordPress cursus

Leer hoe jij zelf je website in elkaar gaat zetten als een echte WordPress master.

Wil jij niet meer afhankelijk zijn van je webdesigner en wil je leren hoe jij zelf je website kunt bouwen en onderhouden? Dan is dit 100% wat voor jou! 

Na dit traject kun jij: 

  • Een website ontwerpen
  • Jouw ideale klant aantrekken met jouw website
  • Een design omzetten naar een gepubliceerde pagina
  • Werken met bekende plugins zoals Elementor en WooCommerce
  • Voorkomen dat jouw website standaard wordt door jouw unieke superpowers
  • Je website up-to-date houden en beheren
  • Shinen met jouw nieuwe webskills.

Zo ziet het Build Traject eruit

1. Het begin

Allereerst ga ik je laten zien wat je nodig hebt om te kunnen starten met deze cursus. Denk hierbij aan een hostingpakket. Ik neem je helemaal mee hoe je dit kunt aanschaffen. 

2. De ontwerpfase

Dan is het tijd voor de ontwerpfase. We gaan het hebben over inspiratie opdoen, design tools en ik laat je zien hoe ik mijn websites design. 

3. De ontwikkelfase

Nadat je een webdesign hebt gemaakt voor jouw droomsite, gaan we nu echt aan de slag met WordPress! We gaan de basis van WordPress ontdekken en instellen en daarna leer ik jou hoe je jouw design kunt gaan omzetten naar een echte webpagina door middel van Elementor. 

4. WooCommerce

Online verkopen kan een goede aanvulling voor jouw vaste inkomen zijn. Daarom neem ik je in deze module mee door WooCommerce en hoe je dit kunt inzetten voor jouw bedrijf.

5. Optimalisatie

In dit laatste onderdeel van de cursus geef ik je nog wat tips & tricks mee voor het optimaliseren van jouw website. Denk hierbij aan SEO, fijne plugins en een reminder om je website up-to-date te houden. 🙂

6. Q&A

YES, je hebt nu alle kennis om jouw eigen website te lanceren! Mocht je nog vragen hebben tijdens of na de cursus, dan kun je altijd gebruik maken van de Q&A sectie.

Ik wil jou heel graag helpen met het realiseren van jouw droomsite, dus laat niets je tegen houden om mij een vraag te stellen!

Hi, mijn naam is Anouk. Ik help je mega graag met jouw website!

Sinds 2019 help ik creatieve ondernemers met het ontwikkelen van hun droomwebsite. Ik herken namelijk volkomen de irritatie van een geweldig idee hebben, maar dit niet kunnen uitvoeren. Daarom help ik jouw met het uitvoeren van al jouw website ideeën.

En ik help je niet alleen met je grote projecten, maar ook met kleine vragen kun je bij mij terecht. Zie mij als een online hulp die jou kan ondersteunen met het door ontwikkelen van jouw bedrijf. 🙂

De investering

Vanaf €345,00 excl. BTW

Het lijkt me super leuk om jou te mogen verwelkomen in de cursus omgeving. Ik weet zeker dat het super waardevol voor jou kan zijn en dat je er geen spijt van gaat krijgen. 

Wil je eerst even bellen over jouw plannen of om wat vragen te stellen? Plan dan een gratis kletsmomentje in!

Investering
Investering