Online WordPress cursus

WooCommerce

Heb jij altijd al een eigen webshop willen hebben, maar lijkt dit je te moeilijk? Dan is dit de ideale cursus voor jou! Leer hoe je je webshop aanmaakt, de eerste producten toevoegt en live zet!

Wil jij dit?

  • Leren hoe je een webshop aanmaakt met WooCommerce
  • Zelf producten kunnen toevoegen aan je webshop
  • Prijzen, categoriën en foto’s kunnen aanpassen van producten
  • Bestellingen krijgen en een klantenbestand opbouwen

Dan is dit DE cursus voor jou! Twijfel je nog? Lees dan hieronder welke onderdelen de cursus bevat.

Foto: Eva Bours Fotografie

Overzicht van de cursus

Een korte introductie video met uitleg over de cursus

In deze video laat ik zien hoe je WooCommerce kunt installeren.

In dit onderdeel gaan we stap voor stap kijken naar de instellingen van de webshop en hem helemaal instellen naar jouw wensen! Denk hierbij aan de BTW, de verzendkosten en de betalingsmogelijkheden.

In dit onderdeel van de cursus gaan we het eerste product aan je webshop toevoegen! We kijken naar de verschillende mogelijkheden en gaan het eerste product samen instellen.

Nu de producten zijn toegevoegd, gaan we kijken naar het scherm waar je bestellingen gaan binnenkomen. Ook gaan we kijken naar het klantensysteem.

Het is natuurlijk ook mogelijk om kortingscodes toe te voegen! In dit onderdeel van de cursus laat ik je zien hoe en wat hier allemaal voor in te stellen is.

Aan het einde van de cursus is er een speciale Q&A pagina en is er de mogelijkheid om een gratis vragenuurtje in te plannen. In dit uur mag je mij alle vragen stellen die je nog hebt na de cursus, maar dit mag je natuurlijk ook altijd tussendoor vragen!

Op deze pagina kun je ook feedback en een review achterlaten!

Deze cursus is tot november te bestellen voor de pilotprijs van €29,99!

Andere WordPress Cursussen