Het Shine traject

Website ontwikkeling

Samen aan de slag met jouw online fundering, met als basis jouw droomwebsite.

Want dat is wat je website moet zijn: jouw droomwebsite. Niet meer aarzelend je website doorsturen omdat je er eigenlijk niet blij mee bent, maar juist trots je website showen aan iedereen!

Ik kan me heel erg goed voorstellen dat het voelt als een hele onderneming en ik ga eerlijk met je zijn: je zult er ook even tijd in moeten steken. Maar door nu tijd te investeren in je bedrijf, gaat je website het dubbel en dwars terugverdienen!

Al de informatie over jouw aanbod op één plek.

Niet meer iedere dag 10x je aanbod naar mogelijke klanten typen via sociale media, maar je klanten direct kunnen doorverwijzen naar de informatie op je website en zo de reis van jouw klant versnellen en bevorderen.

Vergeet niet dat je website de basis is en je sociale media de weg hier naartoe!

Jouw aanbod op een plek

Zo ziet het Shine Traject eruit

1. Kennismaking

Eerst is het natuurlijk belangrijk om elkaar te leren kennen. Wat wil je met jouw bedrijf bereiken en hoe ziet jouw droomwebsite eruit?

Na de kennismaking ga je de teksten klaar maken en stuur je mij inspiratie websites door zodat ik weet wat er niet mag ontbreken op jouw website!

2. Fotografie

Jouw bedrijf verdient een KICKASS website. Jouw verhaal en sfeer is waar je klanten op af komen, dus laat dit zien op je website! Laten we samen kijken hoe fotografie jouw website kan bevorderen. Dit kan met al bestaande foto’s of door middel van een branding fotoshoot.

3. Perfect Journey

Het is belangrijk dat de ervaring van jouw (toekomstige) klant op jouw website geweldig is. Daarom kijken we vooraf waar de bezoekers van jouw website vandaan gaan komen en hoe wij willen dat zij door jouw website heen gaan klikken. Hoe meer jij weet over hun reis, hoe meer je deze kunt verbeteren!

4. Het design

Nu is het tijd voor de ontwerpfase. Ik ga starten met een design voor jouw website. Jij kunt het design bekijken via een online prototype. Wanneer jij 100% excited bent over het design gaan we door naar de ontwikkeling.

5. De ontwikkeling

De website zal ontwikkeld worden in WordPress in combinatie met Elementor, zodat jij zelf na livegang de website kunt gaan beheren en aanpassen wanneer jij dat wilt.

Tijdens de ontwikkeling wordt er ook een technische SEO basis gelegd en wordt de site helemaal geoptimaliseerd!

6. Na livegang extra’s

YES, je website staat live! Na de livegang ontvang je een gratis klusjeskaart (Silver) voor kleine aanpassingen. Hierna kun je altijd klusjeskaarten bij bestellen.

Ook krijg je een speciale aanbieding om deel te nemen aan het WordPress kennisplatform, om nog meer te leren over jouw website en helemaal up-to-date te blijven.

Extra mogelijkheden

Webshop ontwikkeling
(€395,00)

Verkoop jouw producten online via je eigen webshop! Denk hierbij aan fysieke producten, maar ook aan e-books, templates, enzovoort!

Online leeromgeving
(€695,00)

Zorg voor een extra inkomen door een online leeromgeving. Ik help je met de ontwikkeling hiervan, zodat jij je kunt focussen op de content!

Brand fotoshoot
(€245,00)

Wil je nog mooie foto ‘s voor jouw website en sociale media? Dan kunnen we een  fotoshoot inplannen!

Mail funnel
(€295,00)

Creeer een extra touchpoint door middel van een mailfunnel. Ik help jou met het uitdenken en ontwikkelen van mailreekses voor jouw bedrijf.

Leer je liever hoe jij zelf
je website kunt bouwen?

Altijd al je eigen website willen bouwen of beheren? Met mijn online cursussen help ik je op weg en leer je hoe jij zelf de touwtjes in handen kunt hebben. De cursus bestaat uit video’s en PDFs met extra uitleg. Ook heb je altijd de mogelijkheid om mij vragen te stellen. Meld je aan en start vandaag nog met de eerste lessen!

Anouk

Hi, mijn naam is Anouk. Ik help je mega graag met jouw website!

Sinds 2019 help ik creatieve ondernemers met het ontwikkelen van hun droomwebsite. Ik herken namelijk volkomen de irritatie van een geweldig idee hebben, maar dit niet kunnen uitvoeren. Daarom help ik jouw met het uitvoeren van al jouw website ideeën.

En ik help je niet alleen met je grote projecten, maar ook met kleine vragen kun je bij mij terecht. Zie mij als een online hulp die jou kan ondersteunen met het door ontwikkelen van jouw bedrijf. 🙂

De investering

Vanaf €1495,00 excl. BTW

Het lijkt me ontzettend leuk om je te leren kennen en om te kletsen over hoe ik jou kan helpen. Wil je weten wat de investering van jouw traject zal gaan zijn? Stel dan jouw droomsite samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Wil je liever bellen over jouw plannen of om wat vragen te stellen? Plan dan een gratis kletsmomentje in!

Investering
Investering

Eerdere shine samenwerkingen

Webshop ontwikkeling

Vanaf €395

Verkoop jouw producten online via je eigen webshop! Denk hierbij aan fysieke producten, maar ook aan e-books, templates, enzovoort!

Dit is hoe ik jou kan helpen

De webshop wordt ontwikkeld in WordPress met de plugin WooCommerce in combinatie met Elementor PRO. Mocht het mogelijk zijn zal ik jouw boekhoudpakket koppelen aan de webshop, zodat dit nog efficiënter voor jou werkt!

Wanneer je al een website hebt, is het ontwikkelen van de webshop ook los te boeken, stuur me een berichtje voor de mogelijkheden!

Online leeromgeving

Vanaf €695

Zorg voor een extra inkomen door een online leeromgeving. Ik help je met de ontwikkeling hiervan, zodat jij je kunt focussen op de content!

Dit is hoe ik jou kan helpen

Het zal veel tijd en energie kosten om een online leeromgeving op te zetten. Ik help jou graag met het klaarzetten van de cursus en zorgen dat alle instellingen goed staan. Het enige waar jij je bezig mee hoeft te  houden tijdens dit project is het maken van de content voor je cursus! 

Een veelgebruikte leeromgeving plugin is Learndash. Mocht je een simpele cursus willen en hier geen betaalde plugin voor willen aanschaffen, dan is Tutor LMS ook een goede optie.

Een online leeromgeving is ook los te boeken, stuur me een berichtje voor de mogelijkheden!

Een branding fotoshoot

Vanaf €245

Wil je nog mooie foto ‘s voor jouw website en sociale media? Dan kunnen we een  fotoshoot inplannen!

Dit kun je verwachten

Voor onze shoot maak ik een Pinterest bord aan waarop wij beiden onze ideeën voor de shoot kunnen pinnen. Zo weten we precies wat er van de shoot verwacht wordt en hebben we tijdens de shoot ook genoeg inspiratie! 

De locatie: we kiezen samen een locatie voor de fotoshoot. Hij moet natuurlijk 100% aansluiten bij wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf!

Tijdsduur van de fotoshoot: Een standaard fotoshoot duurt 1 a 2 uur. Ik geef je altijd genoeg tijd om even te ontspannen, te wisselen van outfit en voor nog wat last-minute extra ideeën.

Oplevering: Je ontvangt uiterlijk 10 werkdagen na de shoot de foto’s. Dit zullen er minimaal 25 zijn, maar meestal is het een stuk meer. Ik geef je namelijk niet een vaste selectie, maar alles wat kwalitatief goed is! Ik wil absoluut geen foto’s die perfect aansluiten bij jouw bedrijf voor je achterhouden :)

Een fotoshoot is ook los te boeken, stuur me een berichtje voor de mogelijkheden!

Mailfunnel

Vanaf €295

Creeer een extra touchpoint door middel van een mailfunnel. Ik help jou met het uitdenken en ontwikkelen van mailreekses voor jouw bedrijf.

Dit is hoe ik jou kan helpen

Een mailfunnel in elkaar zetten is veel werk en zeker als je niet precies weet hoe dit moet. Daarom help ik jou graag bij het ontwikkelen en volledig perfectioneren van de funnel. Ik kijk met je mee naar jouw idee en deel mijn kennis omtrent mailfunnels. 

Normaal bouw ik mailfunnels in Active Campaign (de Nederlandse versie hiervan is MailBlue), maar mocht jij graag met een ander programma werken dan is dit ook altijd bespreekbaar. 

Een mailfunnel ontwikkeling is ook los te boeken, stuur me een berichtje voor de mogelijkheden!