Website 4-daagse

Van should-have naar
must-have

Voelt jouw website als een last op je schouders? Of blijf je hem steeds voor je uitschuiven? In deze 4 dagen laat ik jou zien dat je website geen moetje hoeft te zijn, maar juist een geweldig middel is voor meer rust en overzicht binnen jouw creatieve business. 

20 t/m 24 juni

Iedere dag een opdracht om jouw website ervaring te verbeteren

Yes, it’s time. Je hebt nu lang genoeg je website voor je uitgeschoven. Tijdens de website 4-daagse krijg je verschillende opdrachten en tips om jouw een geheel nieuw gevoel te geven bij jouw website. 

Ik wil jou de mogelijkheden van jouw website laten zien. Laten zien dat jouw website een hulpmiddel naar meer rust en overzicht binnen jouw bedrijf gaat zijn. Jouw website is de plek waar jouw ambitie, missie, visie tot leven komt. De plek waar je altijd naar toe kunt gaan als je inspiratie zoekt, waar je verhaal anderen kan raken.

Iedere dag een mailtje in jouw inbox

Vanaf 20 juni ontvang je 4 dagen lang iedere ochtend een mailtje van mij met het onderwerp van die dag. Je hebt de hele dag de tijd om de opdracht uit de mail uit te voeren en jouw resultaten met mij te delen. Het delen is niet verplicht, maar het is natuurlijk super leuk om te zien wat jij die dag hebt gedaan! 🙂

Mocht je nog vragen hebben tijdens het maken van de opdracht, ben ik altijd voor je bereikbaar om je te helpen of om te sparren.  

Cursus wordpress

De planning

Dit gaan we doen

Dag 1
The Best-case scenario

De eerste dag gaan we aan de slag met jouw best-case scenario. Wanneer leef jij het leven waar jij altijd van hebt gedroomd? En hoe kan een website gaan bijdragen aan dit verhaal?

Dag 2
Writing your story

Nu je weet wat jij wilt bereiken en waar jij voor staat is het tijd om dit om te zetten in tekst. Vanaf nu ben jij nooit meer sprakeloos. 

Dag 3
Tools to get there

Welke tools gaan jou helpen bij het bereiken van jouw
best-case scenario? Write it down, je bent er bijna! 

Dag 4
Question time

Je weet nu hoe je jouw best-case scenario kunt gaan bereiken met jouw website als pronkstuk. Vandaag is het tijd voor al jouw vragen over de afgelopen dagen. Samen gaan we het tijdens een Google-Meets sessie hebben over jouw vragen en wat jij in deze week hebt bereikt.  

Yes, ik wil meedoen!

Meld je nu aan voor de 4-daagse van 20 t/m 23 juni.

Oeps, we zijn al begonnen!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Website 4-daagse. Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven en niets meer te missen! 🙂

Ik wil dat jouw website esthetisch en technisch een plaatje is.

In de eerste twee jaar van mijn onderneming achter gekomen dat ik wil ondernemen vanuit rust. Niet jagen, verkopen pushen en altijd maar sprinten. Voor mij is mijn onderneming een marathon en ik wil graag gezond en gelukkig de finish behalen. 

Mijn website is mijn grootste hulp in het behalen van dit doel. En dat verdien jij ook. 

Yes, ik wil meedoen!

Meld je nu aan voor de 4-daagse van 20 t/m 23 juni