Wat te doen als je voor langere tijd thuis zit

wat te doen blog

Veel van ons zitten de komende tijd thuis. Ik heb zelf de eerste week helemaal niks gedaan. Er kwam gewoon niets uit mijn handen en ik had ook echt geen inspiratie. Daarom heb ik nu een lijstje gemaakt met leuke tips voor de komende weken. Superleuk om alleen, maar ook samen te doen. Hopelijk haal je hier wat inspiratie uit!

wat te doen thuis

Bakken

Ga wat lekkers bakken! Bak je favoriete taart, koekjes of ander lekkers en maak er iets moois van!

Mijn favoriete recepten:

Zandkoekjes
Oreo Brownie
Chocolate chip cookies
Smores

Nieuwe recepten uitproberen

Nu je tijd over hebt, kun je eens die recepten uit je kookboeken uit gaan proberen. Er staan vast nog wel recepten tussen die je normaal te lang vindt duren, maak die eens! Wie weet ontdek je nog iets super lekkers dat je voortaan in de weekenden of op vrije dagen kan gaan maken.

wattedoen thuis

Foto’s uitzoeken & inplakken

Heb je nog veel foto’s die je al hebt laten printen, maar die je nog niet hebt ingeplakt? Of heb je nog veel foto’s op je computer staan waar je altijd al eens een fotoalbum van hebt willen maken? Dan is dit het perfecte moment! Ga lekker door je foto’s heen en plak ze in of maak er een leuk fotoalbum van dat je kunt bestellen.

Heb je zelf geen zin om een fotoalbum samen te stellen? Dan wil ik dit graag voor je doen! Voor meer informatie hierover kun je altijd contact met mij opnemen.

Opruimen

In deze weken heb je eindelijk tijd om je huis weer eens goed op te ruimen. Kijk eens naar je opslagplekken zoals de zolder, een voorraadkast of misschien zelfs wel een garage(box). Ga lekker ‘declutteren’ en geniet de laatste weken nog van een schoon, opgeruimd huis.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt gehad. 

Heb jij nog leuke tips die je met mij wilt delen? 
Stuur ze dan via Instagram of naar info@anoukmartens.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *