Two shoots, One day. ☆

two-shoots
two-shoots

Afgelopen zondag heb ik twee fotoshoots gehad met twee hele verschillende mensen. Zij hadden één ding gemeen: Instagram. Beide modellen wilde graag foto’s laten maken voor hun Instagram account, om volgers te inspireren.

two-shoots

Lotte van Vonderen

De eerste shoot was al vroeg in de morgen met Lotte van Vonderen. Samen zochten wij leuke plekjes in de mooie stad ’s-Hertogenbosch om haar outfits te fotograferen. Omdat het nog vroeg was, was het lekker rustig op straat en hadden wij alle tijd om ergens stil te gaan staan en foto’s te maken. We vlogen door de outfits heen en het ging allemaal superfijn en soepel. Ik kijk uit naar meer samenwerkingen met Lotte.

two-shoots

Tim Aesthetic

Tim, ook wel bekend als Tim Aesthethic, heeft veel sportieve volgers die hij wil inspireren met de Instagram Stories en foto’s die hij plaatst. Tim wilde graag nieuwe foto’s voor zijn Instagram account, om het contact met zijn volgers te behouden. Deze shoot vond plaats in de Spoorzone in Tilburg. De Spoorzone heeft een industriële sfeer en dit zie je dan ook terug op de foto’s. Ook hebben wij goed gebruik gemaakt van de graffiti en gekleurde achtergronden die op deze plek te vinden zijn. Ook met Tim was het een zeer geslaagde shoot en ik kijk uit naar latere samenwerkingen!

Wil jij ook een fotoshoot voor jouw Instagram account?
Stuur mij dan een berichtje!

Bronnen & linkjes

Instagram Lotte: @lottevanvonderen
Instagram Tim: @tim.aesthetic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *