time-saving online structuur traject

Een online structuur die jou weer de tijd geeft voor de dingen waar jij blij van wordt

Als ondernemer weten we allemaal dat er veel meer bij komt kijken dan alleen datgene waarvoor je ooit bent gestart met jouw bedrijf. Zeker wanneer de klantenstroom begint te lopen wordt het steeds lastiger om overzicht te bewaren. Een sterke, online structuur is datgene wat jou de controle binnen jouw bedrijf terug gaat geven. En zeker niet onbelangrijk, je kunt ook nog een hele hoop tijd besparen!

Investering

Jouw online systeem als je persoonlijke virtuele assistent

Er zijn allerlei kleine klusjes waar jij misschien wel uren mee bezig bent per week die jij gemakkelijk kunt overdragen aan online systemen. Denk aan bijvoorbeeld het inplannen van afspraken, maar ook automatisch mails versturen, een koppeling tussen je boekhouding en webshop, noem het maar op!

Er is waarschijnlijk veel meer mogelijk dan dat jij op dit moment weet en het gaat je zoveel tijd (en boring taakjes) besparen. 🙂

Samen de juiste strategie voor jouw online structuur neerzetten

Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen, het probleem was namelijk juist dat je het al druk hebt. 🙂

Samen gaan we een middag zitten om jouw huidige stategie door te nemen en aan te passen naar een strategie die time-saving en toekomst bestendig is. Hierna ga ik voor je aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van deze strategie tot een online structuur die echt bij jou past.

Ik vind het een must dat jij precies weet hoe jouw structuur in elkaar zit, dus neem ik je natuurlijk helemaal mee in hoe alles ingesteld staat en waar jij eventueel later zelf aanpassingen kunt doen.

Anouk Martens
Kom weer tot rust

De basis is jouw website

Jouw website is een belangrijk onderdeel van jouw online structuur. Soms kunnen we hier je gehele online structuur neerzetten, dus het is van belang dat dit ook echt een steady basis is. Het is mogelijk om vanuit jouw huidige website te starten, maar we kunnen ook direct een nieuwe website ontwikkelen die helemaal aansluit bij de rest van jouw online structuur.

Als je nog twijfelt over je website dan kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden!

Wat er komt kijken bij het maken van een website

Dit traject is perfect voor jou als…

  • Je meer wilt automatiseren binnen jouw bedrijf
  • Je meer tijd wilt voor datgene waarvoor jij ooit bent gestart met ondernemen
  • Je echt klaar bent voor een grote verandering binnen jouw bedrijf
  • Je wilt investeren in een online structuur die toekomstbestendig is

Online structuur traject

Perfect voor ondernemers die meer uit hun huidige website willen halen. We bouwen vanuit jouw huidige website een gehele online structuur.

vanaf €999 excl. BTW

the full experience

Perfect voor ondernemers die verlangen naar een geheel nieuwe online ervaring. Samen ontwikkelen we een time-saving online structuur voor jouw business met een nieuwe website als basis.

vanaf €2999 excl. BTW

Jij verdient een esthetisch en technisch plaatje en I got you

De website wereld staat momenteel in het teken van perfecte designs. Alles moet artistiek en uniek, maar de techniek wordt hierbij vaak vergeten. 

Een mooi design is fijn, maar als de website alsnog bijna uit elkaar valt omdat die een houtje-touwtje achterkant heeft heb je hier nog weinig aan. Een steady website zorgt voor rust en betrouwbaarheid, voor jezelf en jouw klanten. Daarom vind ik dat dit zeker net zoveel aandacht verdient als het design. Dat verdien jij. 

Veelgestelde vragen

Let’s do this

Plan een kennismaking in