Structured Business Partnership

Duurzame, geautomatiseerde workflows voor jouw million dollar business

Laat je ontzorgen en begeleiden in de wonderen wereld van online organising en automatiseren.

Investering

Een onvergelijkbare ervaring voor jou en je klanten

Als je gestructureerde workflows hebt, hoef je niet meer achter de feiten aan te lopen en ben je volledig in controle. Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien als je iets nieuws wilt toevoegen aan je bedrijf.

Gestructureerde en geautomatiseerde workflows zijn niet alleen toekomstbestendig omdat je je bedrijf hiermee schaalbaar maakt, maar dragen ook bij aan de ervaring van jouw klant. Als je de zaken helemaal op orde hebt, kun je jouw klant een volledig begeleide, tot in de puntjes geoptimaliseerde klantreis bieden. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten een onvergelijkbare ervaring krijgen en je maakt jouw bedrijf dus onvergelijkbaar.

Wat zijn workflows eigenlijk?

Kort gezegd zijn workflows de stappen die je doorloopt om een taak of proces te voltooien. Door deze workflows goed in te stellen en (gedeeltelijk) te automatiseren, creëer je meer tijd, rust en overzicht voor de belangrijke dingen in het leven en in je bedrijf.

Geef jezelf net zo'n fijne ervaring als jouw klanten

We richten ons bedrijf vaak zo in dat onze klanten een geweldige ervaring hebben, maar waarom doen we dit ook niet voor ons zelf? Wij werken immers nog veel meer met en in ons bedrijf dan onze klanten.

Tijdens onze samenwerking richten we ons daarom ook op de interne processen. Laat je workflows voor je werken in plaats van je tegen je!

3 of 6 maanden partnership

Een partnership dat de rust terugbrengt in jouw bedrijf.

Tijdens de kickoff live-dag gaan we jouw workflows op papier zetten en maken we een plan van aanpak waarmee we jouw bedrijf duurzaam & clean maken.

Of dit nu gaat om het opzetten van automatiseringen voor je klanttrajecten, social media of juist de interne processen: I got you.

Laat je ontzorgen en begeleiden in de wonderen wereld van online organising en automatiseren.

Let op: er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar

Mijn missie: meer rust in de ondernemerswereld

Na jaren te werken als webdesigner, ontdekte ik mijn echte passie. Geweldige, gestructureerde online ervaringen creëren voor ondernemers. De online kant van hun bedrijf zo inrichten dat zij weer overzicht en rust voelen in hun bedrijf. Niet meer iedere keer bezig moeten zijn met kleine tijdrovende terugkerende taken en een shitload aan dingen die je moet onthouden, maar er echt voor je klanten kunnen zijn.

Het kan makkelijker & dat wil ik jou graag laten zien.

Wat er komt kijken bij het maken van een website

Wat als ik geen million dollar business ambieer?

No worries, je bent niet verplicht een bedrijf te hebben of te willen dat miljoenen omzet. 

Wel wil ik dat je bedrijf schaalbaar en toekomstbestendig is. We denken nog te vaak te klein, waardoor we onszelf tegenhouden in onze groei. En daarom dit statement. Dat mocht je een million dollar business willen (of hebben), jouw workflows dit kunnen dragen. 

Vragen die je misschien nog hebt

Zet vandaag nog de eerste stap

Plan een kennismaking in