Structured Business Traject

Een online structuur die met jou meegroeit

Het Structured Business Traject is voor de ondernemer die op een pure manier, vanuit rust en overzicht, impact wil maken bij haar klanten. Die grote dromen heeft en een bedrijf wil dat met haar ambities meegroeit.

Investering

Zelfverzekerd en in full-controle

Je hebt een goedlopend bedrijf, maar mist ruimte. Je voelt dat je jouw competentie niet optimaal kunt inzetten door gebrek aan tijd en de waas van je groeiende to-do lijst.

Je voelt dat het tijd is om deze blokkade aan te pakken. Om meer overzicht te creëren binnen jouw bedrijf, waardoor je kunt groeien en vanuit rust impact kunt maken.

Samen bouwen we aan een online strategie die volledig aansluit bij jouw visie en aanbod. Geen one-size fits all templates, maar een custom-made, toekomstbestendige online structuur die jou de ademruimte geeft om je klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Wat houd een online structuur concreet in?

Een online structuur is de online basis van jouw bedrijf. Je website, de mails die je verstuurd, de online tools die gebruikt. Door deze online werkzaamheden aan elkaar te verbinden en hierin meer te automatiseren creëren we een gehele structuur die bijdraagt aan meer tijd en overzicht in jouw bedrijf.

We creëren meer dan extra tijd, het is de full experience die veranderd.

Veel ondernemers automatiseren hun bedrijf om meer tijd te krijgen. Een geautomatiseerde, online structuur biedt meer dan extra tijd, het biedt een geheel nieuwe ervaring voor jou en jouw klanten. Er is meer tijd voor persoonlijk contact, full-circle begeleiding en een nazorg die jouw klanten verdienen. Je zet net die extra stap zonder dat dit ten kosten gaat van andere werkzaamheden en jezelf.

De structuur die bijdraagt aan jouw bedrijf, maar ook aan jouw leven

We bouwen aan een structuur die niet alleen invloed gaat hebben op je bedrijf, maar op je gehele leven. Net als dat je stress van werk meeneemt in je privéleven, geldt dit ook voor het succes dat je voelt in je bedrijf. Je hebt meer tijd voor de dingen waar jij echt gelukkig van wordt. Meer overzicht en creativiteit om grootser te denken. Je ervaart meer vrijheid door de ruimte die we hebben gecreëert.

Better together

Als creatieve ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen doen waar jij goed in bent. Wij hebben geen zin in de rompslomp en bijzaken die komen kijken bij ondernemen. Wij willen creëeren en mensen helpen.

Als jouw online structuur ontwerper help ik jou met het opzetten van een online bedrijfsstructuur die volledig aansluit bij jou en jouw dromen. Je staat er niet meer alleen voor, I got you.

Anouk Martens
Website teksten schrijven

3 MAANDEN TRAJECT

Van strategie tot uitvoering

De strategie

We starten bij de basis. Hoe ziet jouw aanbod eruit en wat zijn de bijbehorende taken? Tijdens de live-dag zetten we jouw gehele geoptimaliseerde online structuur op papier. Vanuit hier schrijf ik een stappenplan uit en lever ik een checklist aan voor de benodigde content.

Creatie & bundeling

De strategie staat. In deze fase lever je mij de content voor je structuur aan. Denk hierbij aan content voor mails, nieuwe website pagina’s, administratieve zaken. Ondertussen start ik met het opzetten van jouw eigen Notion omgeving waarin je al jouw gebundelde content kunt plaatsen.

De ontwikkeling

Als je alle content hebt verzameld is het tijd voor mijn zone-of-genius: technische masterpieces bouwen. Jij kunt je in deze fase gewoon bezig houden met je eigen werk en regelmatig een kijkje achter de schermen nemen om te zien hoe we jouw bedrijf omtoveren naar een gestructureerd, toekomstbestendig bedrijf.

Optimalisatie

De nieuwe structuur staat en is klaar voor een laatste testronde. We houden in deze tijd nog wekelijks contact om te kijken of alles nog goed loopt en of er nog eventuele kleine aanpassingen nodig zijn.

Wat er komt kijken bij het maken van een website

Dit traject is perfect voor jou als je het volgende herkent...

  • Je hebt een goedlopend bedrijf, maar mist overzicht.
  • Je wilt je klanten meer kunnen bieden, maar voelt hier geen ruimte voor.
  • Je bent momenteel vooral bezig met je dagelijkse to-do lijst en vast klantwerk.
  • Je wilt een duidelijke strategie ontwikkelen waarmee je een toekomstbestendig, stevig bedrijf neerzet.

Structured Business Traject

Voor ondernemers die all-in willen gaan. Samen ontwikkelen we een geheel nieuwe, geautomatiseerde online structuur voor een toekomstbestendig, impactvol bedrijf. 

vanaf €2999 excl. BTW

HELLO, MIJN NAAM IS ANOUK MARTENS

Geen idee waar je moet beginnen met de optimalisatie van jouw bedrijf?
I got you.

Er zijn oneindig veel online tools die je kunt inzetten voor je bedrijf en die allemaal beloven dat ze mega waardevol zijn.

Maar wat heb jij nodig? Wat past bij jouw bedrijf? Welke tools gaan ervoor zorgen dat jij die impact kunt maken bij je klanten waar jij zo voor staat?

Ik neem jou mee in de online wereld en laat je zien hoe we samen een online structuur kunnen opzetten die 100% bij jouw bedrijf en visie past, van strategie tot uitvoering. Een structuur die je weer de ademruimte geeft om die impact te maken waar jij voor bent gestart met ondernemen.

Vragen die je misschien nog hebt

Let’s talk

Plan een kennismaking in