Anouk Martens Producties

fotoreportages

Een goede, spontane fotograaf is een geweldige aanvulling op uw feest en zorgt ervoor dat de herinnering aan die speciale dag in beeld word omgezet. Achteraf kunt u op uw gemak nog eens bladeren door het fotoboek of de foto’s bekijken op uw beeldscherm.

Er gaat veel tijd zitten in de organisatie van een feest. Denk bijvoorbeeld aan een 25-jarige bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. U heeft uitgebreid nagedacht over de gasten, de locatie, dresscode, catering, aankleding en muziek. Het is fijn om dan een blijvend aandenken te hebben. Een fotoboek dat de sfeer van de dag precies weergeeft.

Als fotograaf ben ik aanwezig om de sfeer van uw feest goed voor u vast te leggen.

De voorbereidingen

Ik bereid me goed voor op iedere fotoreportage en vooraf overleg ik met u over het programma van de dag en eventueel specifieke wensen en ideeën. Ook kan ik u ondersteunen in de voorbereidingen, bijvoorbeeld met een mooie portretfoto voor de uitnodiging.

Tarieven

Om u een idee te geven van de kosten, heb ik een basis reportagepakket samengesteld met uitbreidingsmogelijkheden.

Reportagepakket Basis

De totale kosten van dit basispakket bedragen € 495,00 incl. BTW

Dit Basis pakket kunt u als volgt uitbreiden:

Het fotoboek kan naar wens geleverd worden met een omslag naar keuze.
U hebt de keuze uit een harde omslag met foto, een harde leren omslag of een linnen omslag.

Maatwerk

Uiteraard is iedere fotoreportage maatwerk. Soms is meer tijd nodig, soms minder. Een groter of dikker fotoboek of een speciale omslag. Aanvullende diensten zoals kaarten, losse afdrukken zijn allemaal mogelijk. Geen wens is te gek. Ik denk in oplossingen en ik denk graag met u mee.

Home

reportages || 2018