Online structuur traject

Een online structuur die jou weer de tijd geeft voor het maken van impact

Als ondernemer weten we allemaal dat er veel meer bij komt kijken dan alleen datgene waarvoor je ooit bent gestart met jouw bedrijf. Zeker wanneer de klantenstroom begint te lopen wordt het steeds lastiger om overzicht te bewaren. Een sterke, online structuur is datgene wat jou de controle binnen jouw bedrijf terug gaat geven. En zeker niet onbelangrijk, je kunt ook nog een hele hoop tijd besparen!

Investering

Jouw online systeem als je persoonlijke virtuele assistent

Er zijn allerlei kleine klusjes waar jij misschien wel uren mee bezig bent per week die jij gemakkelijk kunt overdragen aan online systemen. Denk aan bijvoorbeeld het inplannen van afspraken, maar ook automatisch mails versturen, een koppeling tussen je boekhouding en webshop, noem het maar op!

Er is waarschijnlijk veel meer mogelijk dan dat jij op dit moment weet en het gaat je zoveel tijd (en boring taakjes) besparen. 🙂

Samen de juiste strategie voor jouw online structuur neerzetten

Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen, het probleem was namelijk juist dat je het al druk hebt. 🙂

Samen gaan we een middag zitten om jouw huidige stategie door te nemen en aan te passen naar een strategie die time-saving en toekomst bestendig is. Hierna ga ik voor je aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van deze strategie tot een online structuur die echt bij jou past.

Ik vind het een must dat jij precies weet hoe jouw structuur in elkaar zit, dus neem ik je natuurlijk helemaal mee in hoe alles ingesteld staat en waar jij eventueel later zelf aanpassingen kunt doen.

Anouk Martens
Kom weer tot rust

De basis is jouw website

Jouw website is een belangrijk onderdeel van jouw online structuur. Soms kunnen we hier je gehele online structuur neerzetten, dus het is van belang dat dit ook echt een steady basis is. Het is mogelijk om vanuit jouw huidige website te starten, maar we kunnen ook direct een nieuwe website ontwikkelen die helemaal aansluit bij de rest van jouw online structuur.

Als je nog twijfelt over je website dan kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden!

Wat er komt kijken bij het maken van een website

Dit traject is perfect voor jou als…

  • Je meer wilt automatiseren binnen jouw bedrijf
  • Je meer tijd wilt voor datgene waarvoor jij ooit bent gestart met ondernemen
  • Je echt klaar bent voor een grote verandering binnen jouw bedrijf
  • Je wilt investeren in een online structuur die toekomstbestendig is

Automatiseer traject

Voor ondernemers die al een sterke basis hebben, maar toe zijn aan gestroomlijndere, geautomatiseerde workflows. 

vanaf €999 excl. BTW

Online Structuur traject

Voor ondernemers die all-in willen gaan. Samen ontwikkelen we een geheel nieuwe, geautomatiseerde online structuur voor een toekomstbestendig, impactvol bedrijf. 

vanaf €2999 excl. BTW

Geen idee waar je moet beginnen met optimaliseren? I got you

Er zijn oneindig veel online tools die je kunt inzetten voor je bedrijf en die allemaal beloven dat ze mega waardevol zijn.

Maar wat heb jij nodig? Wat past bij jouw bedrijf? Welke tools gaan ervoor zorgen dat jij die impact kunt maken bij je klanten waar jij zo voor staat?

Ik neem jou heel graag mee in de online wereld en laat je zien hoe we samen een online structuur kunnen opzetten die 100% bij jouw bedrijf en visie past, van strategie tot uitvoering. Een structuur die je weer de ademruimte geeft om die impact te maken waar jij voor bent gestart met ondernemen.

Veelgestelde vragen

Let’s talk

Plan een kennismaking in