Online Academy Traject

De ontwikkeling van jouw online leeromgeving

Tijdens het Online Academy Traject gaan we aan de slag met een online leeromgeving die aansluit bij de stijl en dromen van jouw business.

De gehele structuur van jouw online academy perfectioneren

Er komt veel kijken bij het opzetten van een online leeromgeving. Tijdens ons traject neem ik jou mee door de verschillende stappen om jouw eigen leeromgeving op te zetten. Zo kun jij je focussen op de content creatie en zorg ik voor de technische aspecten! 

Er is veel meer mogelijk dan dat jij op dit moment misschien denkt

Iedere onderneming is uniek. Daarom plannen we aan het begin van het traject een live strategiesessie in, om zo de structuur en technieken voor jouw online leeromgeving uit te denken. 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor jouw online leeromgeving, waardoor we hem helemaal kunnen customizen tot een leeromgeving die 100% aansluit bij jouw business. 

Anouk Martens
Wat er komt kijken bij het maken van een website

Dit is wat je kunt verwachten

  • Een leeromgeving in Learndash of een ander afgesproken platform. 
  • Automatiseringen van de verkoop en toelatingsprocessen.
  • Toegang tot mijn WordPress kennisplatform
  • Een support strippenkaart na livegang voor kleine aanpassingen en vragen

Academy optimize traject

Perfect voor ondernemers die hun huidige online academy willen optimaliseren. We bouwen vanuit jouw huidige academy een plekje die 100% aansluit bij jouw bedrijf.

vanaf €999 excl. BTW

Online academy traject

Perfect voor ondernemers die verlangen naar een eigen online leeromgeving voor hun cursus(sen). Samen ontwikkelen we een compleet geautomatiseerde academy voor jouw business.

vanaf €1999 excl. BTW

Jij verdient een esthetisch en technisch plaatje en I got you

De website wereld staat momenteel in het teken van perfecte designs. Alles moet artistiek en uniek, maar de techniek wordt hierbij vaak vergeten. 

Een mooi design is fijn, maar als de website alsnog bijna uit elkaar valt omdat die een houtje-touwtje achterkant heeft heb je hier nog weinig aan. Een steady website zorgt voor rust en betrouwbaarheid, voor jezelf en jouw klanten. Daarom vind ik dat dit zeker net zoveel aandacht verdient als het design. Dat verdien jij. 

Veelgestelde vragen

Let’s do this

Plan een kennismaking in