Ondernemers onder elkaar

ondernemers onder elkaar
ondernemers onder elkaar

Dinsdag 28 januari sprak ik af met 6 andere fotografen & videografen in Gouda. Als ZZPer heb je geen collega’s en kan het soms heel erg fijn zijn om eens te overleggen met mede ondernemers. Je kunt je problemen delen en elkaar tips geven.

We spraken af bij de Lichtfabriek in Gouda, een superleuk restaurantje met een geweldig interieur. Om 14.00 kwamen we bij elkaar. Het was gek om af te spreken met mensen die je alleen via Instagram had gesproken, maar het voelde al snel vertrouwd en het was direct gezellig. We vertelden over ons zelf, ons bedrijf en waar wij voor staan. Nadat iedereen elkaar beter kenden, gaven we één voor één onze problemen aan, waar de rest dan op kon reageren met eigen ervaringen en meningen. De problemen waren veelzijdig en waren vaak bekend bij anderen. We gaven elkaar tips en het was fijn om te spreken met mensen die allemaal een beetje dezelfde struggles hebben of hebben gehad.

ondernemers onder elkaar

Na het uren kletsen maakten we ook nog wat foto’s , ofcourse. 🙂

Het was echt een heerlijke dag en ik kan het iedereen aanraden om zo af en toe met mede ondernemers te praten over jouw 
bedrijf. Misschien over problemen waar je tegen aan loopt, maar het kan ook gewoon al heel erg fijn zijn om met iemand jouw 
plannen voor het komende jaar te bespreken!

Bronnen & linkjes

Locatie: De Lichtfabriek Gouda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *