Portret & Lifestyle

Fotografie is een geweldig middel om een speciale band, een geluksmomentje of gewoon jou als mens vast te leggen. Ik help jou graag met het laten zien hoe jij echt bent en jou een geweldig moment laten herinneren door middel van foto's.

Solo shoot

Vanaf €165 inclusief btw

Het is altijd fijn om wat mooie foto's van jezelf te hebben voor je bedrijf, sociale media of gewoon voor de leuk! De locatie? Die mag jij bepalen. Bijvoorbeeld lekker thuis op de bank of tijdens een wandeling in het bos. Ben lekker jezelf en we maken er een topdag van!

Hoe de shoot eruit ziet:
  • We gaan er een gezellige dag van maken. We beginnen rustig met een kopje koffie of wat fris en gaan dan aan de slag.
  • De fotoshoot zelf zal ongeveer 1,5 uur duren.
  • Je krijgt standaard 20 foto's van hoge kwaliteit toegestuurd.
duinen-foto
diego-foto

Multi shoot

Vanaf €275 inclusief btw

Wil jij een shoot cadeau geven aan een vriend/vriendin? Of wil je jullie band vereeuwigen met een leuke fotoshoot? Dan is dit de shoot die je zoekt!

Hoe de shoot eruit ziet:
  • We maken er een gezellige dag van. We beginnen met een kopje koffie of met wat fris en gaan dan aan de slag.
  • De fotoshoot zelf zal ongeveer 1,5 uur duren.
  • Je krijgt standaard 30 foto's van hoge kwaliteit toegestuurd. Dit zullen foto's samen en individueel zijn.

Lifestyle shoot

Vanaf €250 inclusief btw

Ga je een dagje weg en wil je deze herinnering vastleggen? Neem mij mee als fotograaf! Je krijgt dan niet alleen de foto's waar jij of je geliefden op staan, maar ook mooie sfeerfoto's.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een dagje naar het strand, waar jullie een heerlijke wandeling gaan maken en gaan genieten van de zee. Dat lekkere kopje koffie, het terrasje, de koele bries. Ik leg voor jullie de sfeer van de dag vast en geef jullie de mogelijkheid om dit moment voor eeuwig te herinneren.
duinen-foto

Recent work