Behind the scenes

Op deze pagina vind je de 'behind the scenes' van Anouk Martens Producties. Wat gebeurt er voordat jij de foto's ziet op deze website? Hoe ga ik te werk met fotoshoots, websites, design-klussen? Zie het hier! Heb je na deze posts toch nog vragen of is er iets anders? Stuur me een mailtje!

2020, You’re gonna be amazing ☆

6 januari 2020 |

We zijn al een paar dagen in het nieuwe jaar en ik ga maar weer eens een nieuwe blog proberen te schrijven. In 2020 staan er al een aantal leuke projecten op de planning. Eind 2019 startte ik een paar samenwerkingen die dit jaar nog doorlopen + er zijn al een paar bruiloften die ik dit jaar mag gaan vastleggen. Het nieuwe jaar ben ik ook gestart met nadenken over wat ik nou precies wil...

Mijn stijl, vereeuwigd op het internet

8 november 2019 |

Het is gek, dat ik al ruim 5 jaar foto’s maak, maar nooit echt het idee heb gehad dat ik een eigen stijl heb. Ik vond alle soorten fotografie leuk, van dieren tot events. Ik bewerkte mijn foto’s met veel plezier en elke maand gebruikte ik andere kleuren, effectjes en belichting...

Two shoots, One day. ☆

17 oktober 2019 |

Afgelopen zondag heb ik twee fotoshoots gehad met twee hele verschillende mensen. Zij hadden één ding gemeen: Instagram. Beide modellen wilde graag foto’s laten maken voor hun Instagram account, om volgers te inspireren.

Een reisje naar Praag

18 augustus 2019 |

Samen met mijn vriend ben ik een weekje naar Praag geweest. We waren hier beiden nog nooit geweest en hadden er super veel zin in. De week dat wij gingen was het in Nederland en vrijwel heel Europa boven de 35 graden, dus de eerste dagen waren wat warm. Door de hoge gebouwen in de oude stad konden we gelukkig veel tijd in de schaduw doorbrengen, hierdoor konden we nog gewoon rondlopen zonder weg te smelten!

Een zonnige duoshoot in de duinen

16 augustus 2019 |

Zaterdag 3 augustus heb ik de mooie Britt & Leen op de foto mogen zetten.
Van tevoren zijn Britt & Leen naar een make-up artist geweest, waardoor de make up helemaal te gek is! In deze blog ga ik je vertellen over mijn voorbereidingen van een shoot, het verloop tijdens de shoot + extra foto's van de shoot die je nog niet hebt gezien. :)

Hoe het allemaal begon

11 augustus 2019 |

Hi, leuk dat je mijn 'eerste' blogpost leest. Ja, ik zeg 'eerste', omdat dit eigenlijk niet helemaal klopt. Op mijn eerste website, anoukmartens.nl, heb ik al eens geblogd. Vanaf vandaag houd ik je op de hoogte over de dingen die er achter de schermen gebeuren, zoals mijn inschrijving bij de KVK, hoe ik mijn shoots voorbereid en mijn liefde voor fotografie & webdesign.