Graphics & Webdevelopment

Een goede website en uitstraling kan veel klanten opleveren. Zie het als het online visitekaartje. Klanten bekijken de site en sociale media van je bedrijf en bepalen aan de hand van deze informatie of zij hier iets van willen kopen. De persoonlijkheid en boodschap van je bedrijf is in 2020 belangrijker dan ooit te voren.
forrest-foto

Designsessie & Branding

Wil jij een design sessie plannen om je site eens te laten bekijken? Samen zullen we 2 uur lang gaan we kijken hoe we jouw site nog beter kunnen maken op het gebied van design, SEO & SEA. De sessie kan telefonisch of op locatie plaats vinden!

Wil je jouw bedrijf laten rebranden of ga je een nieuw bedrijf opzetten? Dan help ik je daar graag mee! Samen maken we een geschikt brandbook waarmee het bedrijf een duidelijke boodschap kan overbrengen aan de juiste doelgroep. Het brandbook is inclusief Logo, kleurenpallette en een opmaak voor de online & offline uitingen van het bedrijf.

Het neerzetten van een goede website

Samen met jou bekijk ik je huidige site. Wat wil je graag anders zien en wat is de huisstijl van je bedrijf? Aan de hand hiervan maak ik een ontwerp en ga ik aan de slag met jouw droomsite. Ik neem je mee in het proces en geef vaak een update over de stand van zaken. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid voor eigen inbreng!

Wat je altijd krijgt bij een website

  • Kennismakingsgesprek. Ik vind het super belangrijk om te weten met wie ik samenwerk en waar jouw bedrijf voor staat. Dit kan online, telefonisch of onder het genot van een lekkere kop thee.
  • Een ontwerp van de nieuwe website. Zo kun je zien wat ik in gedachten heb voor jouw site en kunnen er nog gemakkelijk aanpassingen worden gemaakt.
  • Responsiveness. Jouw site zal op elk apparaat goed zichtbaar zijn!
  • De site zal volledig gevuld zijn met informatie die ik van jou heb ontvangen. Ook zullen er linkjes worden geplaatst naar je sociale media en je mail.
  • De eerste maand na het opleveren van de site krijg je volledig gratis hulp met kleine aanpassingen op de site!
rose-foto
beach-foto

Pakketten & Prijzen

Een design sessie Vanaf €295 excl. BTW
Business branding Vanaf €425 excl. BTW
One page website Vanaf €295 excl. BTW
Basic site (3 pagina's) Vanaf €495 excl. BTW
Premium site (6 pagina's) Vanaf €695 excl. BTW

Heb je een heel ander plan voor je site of bedrijf? Stuur me een berichtje voor een offerte op maat!

Recent work