Mijn nieuwe reis/filmmaatje ☆

canon m50
canon m50

Al een hele tijd was ik op zoek naar een camera die ik kon gebruiken voor het maken van films. In de toekomst wil ik mij namelijk ook gaan richten op het maken van documentaires voor mensen met een passie en documentaires over maatschappelijke kwesties. De camera moest goed in de hand liggen, maar ook niet te groot zijn. Zo kwam ik uiteindelijk bij mijn nieuwste aanwinst, de Canon EOS M50! De M50 is super compact, is licht en super stabiel. Ook heeft de camera een uitklapbaar scherm, waardoor ik het beeld makkelijk kan zien tijdens het filmen. Tot nu toe echt een topcamera!

Nu ik mijn nieuwe camera heb, zullen jullie snel meer films zien. Op mijn blog zul je hier behind the scenes van zien, dus stay tuned!

Bronnen & linkjes

Canon EOS M50 + 15-45mm lens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *