Mijn eigen WordPress cursussen

cursus blog
blog

Zoals je misschien al wel hebt opgevangen uit mijn nieuwsbrieven & Instagram, launch ik morgen, 8 oktober 2020, mijn eigen WordPress cursussen! Nu leek het mij leuk om hier nog een korte blog over te schrijven & dan vooral over het stukje waarom ik überhaupt cursussen ben gaan maken!

De waarom van de cursussen

In juni bestond Anouk Martens Producties een jaar. Begin die maand ging ik nadenken over wat ik graag wilde gaan doen met mijn bedrijf en hoe ik meer mensen kan helpen met het gebruik van WordPress. Zo kwam ik op het idee om een cursus te gaan maken, waarbij mensen zelf de modules konden samenstellen, zoals Elementor en WooCommerce.

Toen ik eenmaal aan de slag ging met het uitwerken van deze cursus, kwam ik erachter dat ik het eigenlijk ook wel heel leuk zou vinden als je bijvoorbeeld de Elementor module ook los kon bestellen. Zo ben ik dus geswitcht van één naar vier cursussen!

Ik heb er voor gekozen om zowel video’s als teksten en PDFs te maken voor de cursussen. In de video’s neem ik je mee achter de schermen van een WordPress website. Zo zie je direct hoe je dingen kunt aanpassen. In de teksten onder de videos geef ik extra uitleg en schrijf ik over bijvoorbeeld design en kleuren (Build a Website cursus). In PDFs geef ik overzichten over bijvoorbeeld welke elementen je kunt gebruiken en wat deze doen.

Welke cursus kan nuttig zijn voor jou?

De cursussen heb ik gemaakt voor de ondernemers die heel graag zelf een website zouden willen maken, maar niet weten hoe dit moet. De ondernemers die een geweldig beeld in hun hoofd hebben, maar het niet uitgewerkt krijgen.

Herken je dit? Dan past de Build a Website cursus perfect bij jou! Hier krijg je standaard de WordPress Basics cursus bij en je kunt de cursus aanvullen met de Elementor en WooCommerce cursus. (hier is een bundelprijs voor!)

Ook wil ik graag ondernemers helpen die al een WordPress website hebben, maar hier weinig mee kunnen. Die ondernemers die eigenlijk heel graag hun eigen site willen beheren, maar niet weten hoe. Met de cursus WordPress Basics wil ik deze doelgroep graag helpen.

Voor de ondernemers die een webshop willen opzetten, is de cursus WooCommerce ontwikkeld. Hierin leg ik alles uit over de plugin en hoe je deze kunt inzetten voor jouw webshop plannen.

Als laatste heb ik ook nog een cursus ontwikkeld voor de Elementor gebruikers. Hierbij wordt er zowel gekeken naar hoe je Elementor Lite kunt gebruiken als het verschil tussen Elementor Lite en Elementor PRO.

Heb je nog vragen over de cursussen? Stel ze dan hieronder of de chatfunctie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *