Live-dag: the online blueprint

In één dag jouw online bedrijfsstructuur op papier. Geen afleiding, uitstellen of bezwaren. Wel grootse plannen uitdenken en stappen zetten naar groei.

De online structuur die jouw ademruimte geeft om te groeien en impact te maken op jouw klanten

Na jaren ondernemen heb je nu een goedlopen bedrijf opgezet, maar je mist overzicht. Je hangt vast in een waas van snelle to-do’s en vast klantwerk. Je voelt dat je jouw klanten op dit moment maar het minimale van jouw competentie kunt laat zien, simpelweg door gebrek aan ruimte in je hoofd en in tijd.

Tijdens de live-dag zetten we jouw huidige structuur en processen op papier. Vanuit hier gaan we een nieuwe structuur uitbouwen, die jou weer de ruimte en controle geeft om impact te maken met jouw onderneming.

Een bodemloze put met automatiseer ideeën voor jouw bedrijfsprocessen en aanbod

Voor iedere onderneming zie ik 1001 mogelijkheden. Mogelijkheden om je bedrijf verder te automatiseren, meer structuur te krijgen en zo meer overzicht en tijd te creëren. Tijdens de live-dag kijken we samen welke optimalisaties en online tools het het beste aansluiten bij jouw visie en bedrijf past.

De live-dag is perfect voor jou als je het volgende herkent...

  • Je hebt een goedlopend bedrijf, maar mist overzicht.
  • Je wilt je klanten meer kunnen bieden, maar voelt hier geen ruimte voor.
  • Je bent momenteel vooral bezig met je dagelijkse to-do lijst en vast klantwerk.
  • Je wilt een duidelijke strategie ontwikkelen waarmee je een toekomstbestendig, stevig bedrijf neerzet.

Een duidelijke online structuur en concrete stappen om te gaan zetten

Na een live-dag weet jij precies wat er moet gebeuren om dat impactvolle, toekomstbestendige bedrijf te bouwen. Je ontvangt een visualisatie van de online structuur die we hebben opgezet met daarbij een stappenplan om te volgen. Je kunt hier na de live-dag zelf mee aan de slag of een verdere samenwerking met mij aangaan om jouw bedrijf samen te optimaliseren.

Live-dag: the online blueprint

Voor ondernemers die klaar zijn om concrete stappen te zetten en met een toekomstbestendige online structuur aan de slag willen.

De live-dag locatie is bespreekbaar en is inclusief een heerlijke lunch.

€799 excl. BTW
Betaling in 2 termijnen mogelijk