Masterclass Bundel

The Knowledge Bundle

Je weet wat je nodig hebt. Je weet dat je nu echt eens aan de slag moet met het opzetten van een structuur die klaar is voor groei. Voor stabiliteit en overzicht.

In 1 uur leer jij alles wat je nodig hebt om een online structuur te kunnen opzetten voor jouw bedrijf. Met praktische en strategische tips.

Masterclass 1

Een onvergetelijke klantreis creëren met jouw online structuur

De reis van jouw klant is alles bepalend voor de ervaring en de impact die je op je klant maakt. In deze masterclass neem ik je mee door de klantreis en deel ik verschillende optimalisaties die jouw traject onvergetelijk maken voor je klant.

Een ervaring die met veel liefde gedeeld zal worden met een groot netwerk en jou zo een nieuwe stroom klanten oplevert.

Masterclass 2

6 Stappen naar een Online Structuur

Je hoort regelmatig over een goede online structuur, hoe ontwikkel je zo’n structuur? In deze masterclass deel ik mijn succesvolle methode om een persoonlijke, toekomstbestendige online structuur op te zetten.

BONUS

Behind the sc(r)enes

Krijg een letterlijk kijkje achter de schermen. Hoe zit de mailfunnel in elkaar? Welke tools worden er gebruikt? 

Ontdek hoe ik zelf als online structuur ontwerper deze Masterclass Bundel in elkaar heb gezet. Een passief product om mijn klanten een onvergetelijke ervaring te geven en echt vooruit te helpen. 

The Knowledge Bundle

Betaal eenmalig €99 en ontvang direct toegang tot de Masterclass Bundel. Start dit jaar als een echte CEO en zorg voor een transformerend en impactvol jaar. 

De genoemde prijs is exclusief BTW