De weg naar jouw droomsite

Vrijwel elk bedrijf heeft momenteel een website. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat je kunt doen met jouw site, maar het allerbelangrijkste is dat jouw website 100% jouw bedrijf uitstraalt. Dit is jouw bedrijf en jij verdient een droomsite waar je een glimlach van krijgt.

website

Dit is wat ik jou kan bieden.

Geen zorgen meer over je website en altijd een glimlach als je hem opent. Accepteer je ‘prima’ website niet langer en ga voor die droom.

Veel gestelde vragen

Ik snap dat het fijn is voor je om alvast te weten wat je zelf nog van te voren kunt regelen. 🙂

  • Hosting en een domeinnaam: Ik bied geen hosting aan, dus dit kun je alvast regelen. Heb je geen idee hoe dit moet? Dan mag je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen voor hulp!
  • Teksten & foto’s: Denk er vast over na of je met een copywriter aan de slag wilt of dat je zelf de teksten wilt schrijven. Start alvast met het schrijven van de teksten voor de ‘Over mij’, ‘Privacyverklaring’, ‘Algemene voorwaarden’ en je productteksten. Dit zijn de teksten waar je de meeste tijd mee kwijt bent. Ga ook vast kijken naar foto’s die je op je website wilt tonen. Als je erachter komt dat je nog foto’s mist, kun je bij mij altijd een ondernemersshoot inplannen!

Ik heb voor de duidelijkheid hieronder een planning toegevoegd! 🙂

Week 1: Inspiratiegesprek website en eerste designs
Week 2 t/m 4: Ontwikkeling website
Week 5: Livegang website

Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vraag ik mijn klanten om de teksten & foto’s een week voor het ontwerpen door te sturen.

Aan het begin van de samenwerking zal er een aanbetaling gedaan worden van 25% van de afgesproken aankoopprijs. Na live gang van de site zal er nog een factuur gestuurd worden voor de overige 75%.

Dit hangt af van het totaalbedrag van de opdracht, maar is zeker bespreekbaar!

Natuurlijk! Ik sta altijd open voor een samenwerking om jouw huidige site om te toveren tot een site die 100% bij jouw bedrijf past. Stuur mij een berichtje voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we samen gaan kijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Website ontwikkeling

Laat een compleet nieuwe website door mij bouwen. Samen gaan we kijken naar het design van jouw droomsite. Daarna ga ik aan de gang met het ontwikkelen van jouw eigen website in WordPress. Op deze manier kun jij je website zelf onderhouden en aanpassen.

vanaf €595,00

Webshop ontwikkeling

Ik ga voor jou aan de slag met jouw eigen webshop. Samen gaan we kijken naar het perfecte design van jouw webshop en producten. Daarna ga ik aan de gang met de ontwikkelen in WordPress.  Op deze manier kun jij je website zelf onderhouden, aanpassen.

vanaf €695,00

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Yes, ik wil samenwerken

Stuur mij een berichtje en laten we beginnen!