De weg naar jouw droomsite

Vrijwel elk bedrijf heeft momenteel een website. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor jouw site, maar het allerbelangrijkste is dat jouw website 100% bij jouw bedrijf past. Dit is jouw bedrijf en jij verdient een droomsite waar je een glimlach van krijgt.

Kiko template website

Dit verdien jij

Geen zorgen meer over je website en altijd een glimlach als je hem opent. Accepteer je ‘prima’ website niet langer en ga voor die droom. 

Wil je de stap gaan zetten?
In september zijn er nog 2 plekjes vrij!

De trajecten

Ik heb speciaal voor jou twee trajecten gebaseerd op jouw (toekomstige) website. 

Het reistraject

vanaf €495,00

De reis die een (mogelijke) klant op jouw website en sociale media maakt is ontzettend belangrijk. Dit kan er voor zorgen dat zij wel of niet de keuze maken om te investeren in hetgeen wat jij aanbiedt en de samenwerking met jou wil aangaan.

Tijdens het reistraject gaan we samen kijken naar de reis die jouw klant aflegt en hoe wij jouw branding hier volledig in door kunnen trekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je Instagram link naar je website, maar ook de automatische mailtjes die je stuurt!

Dit traject duurt 2 tot 4 weken, volledig afhankelijk van hoeveel we willen gaan aanpakken.

Het droomtraject

vanaf €995,00

Een website naast jouw sociale media HET visitekaartje van je bedrijf. Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw website 100% bij jouw bedrijf past. Het zou toch zonde zijn als dat niet zo is?

Tijdens het droomtraject gaan we samen aan de slag met jouw droomwebsite. Er zal een inspiratiesessie plaatsvinden, een klikbaar design gemaakt worden en dan aan de slag in WordPress.

Dit traject duurt 4 tot 8 weken, volledig afhankelijk van hoe snel foto’s en teksten aangeleverd kunnen worden.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW

Veel gestelde vragen

Benieuwd naar de planning? Of wil je graag weten wat jij van te voren al kunt doen? Check het hier in de veel gestelde vragen!

Ik snap dat het fijn is voor je om alvast te weten wat je zelf nog van te voren kunt regelen. 🙂

  • Hosting en een domeinnaam: Ik bied geen hosting aan, dus dit kun je alvast regelen. Heb je geen idee hoe dit moet? Dan mag je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen voor hulp!
  • Teksten & foto’s: Denk er vast over na of je met een copywriter aan de slag wilt of dat je zelf de teksten wilt schrijven. Start alvast met het schrijven van de teksten voor de ‘Over mij’, ‘Privacyverklaring’, ‘Algemene voorwaarden’ en je productteksten. Dit zijn de teksten waar je de meeste tijd mee kwijt bent. Ga ook vast kijken naar foto’s die je op je website wilt tonen. Als je erachter komt dat je nog foto’s mist, kun je bij mij altijd een ondernemersshoot inplannen!

Ik heb voor de duidelijkheid hieronder een planning toegevoegd! 🙂

Week 1: Inspiratiegesprek website en eerste designs
Week 2 t/m 4: Ontwikkeling website
Week 5: Livegang website

Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, kun je voor het begin van onze samenwerking al starten met het delen van foto’s en teksten. 

Aan het begin van de samenwerking zal er een aanbetaling gedaan worden van 25% van de afgesproken aankoopprijs. Na live gang van de site zal er nog een factuur gestuurd worden voor de overige 75%. 

In overleg is dit mogelijk. Twijfel niet en vraag het gewoon tijdens het kennismakingsgesprek!

Yes, dat doe ik zeker! Ik sta altijd open voor een samenwerking om jouw huidige site om te toveren tot een site die 100% bij jouw bedrijf past. Stuur mij een berichtje voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we samen gaan kijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Yes, ik wil samenwerken

Stuur mij een berichtje en laten we beginnen!