droomsite informatie

De weg naar JOUW droomsite

Vrijwel elk bedrijf heeft momenteel een website. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat je kunt doen met jouw site, maar het allerbelangrijkste is dat jouw website 100% jouw bedrijf uitstraalt. Dit is jouw bedrijf en jij verdient een droomsite waar je een glimlach van krijgt.

Dit is wat jij verdient:

  • Een site waarop jouw bedrijf zichtbaar is
  • Jouw huisstijl helemaal verwerkt in jouw website
  • Zelf pagina’s/berichten kunnen toevoegen aan jouw site
  • Geen onnodige tijd kwijt zijn aan je website
  • Iemand die jouw probleem begrijpt en aanpakt

Investeer vandaag nog en heb binnen twee weken JOUW DROOMSITE live staan!

Hoe dit traject eruit ziet

Samen gaan wij kijken hoe jouw droomsite eruit ziet. Na dit gesprek start ik met het ontwerpen van de site en hier stop ik pas mee wanneer jij het helemaal perfect vindt!

Na het laatste ontwerp ga ik aan de slag met de ontwikkeling van je site. Je mag mij de fotos en teksten sturen, of dit zelf toevoegen. Wat jij fijn vindt! Binnen 2 weken kan jouw website al live en je krijgt ook nog een maand gratis service.

Let’s do this together!

droomsite traject

Zij gingen je voor en dit is wat zij zeiden

Anouk luisterde goed naar mij en pikte al snel op waar ik hulp bij wilde. Ik kan een gigantische chaoot zijn, dus ik vond het maar al te fijn dat Anouk mij telkens handvatten kon bieden.Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe website, hij past echt perfect bij mij. Dankjewel Anouk!

Thee met Tara

Anouk had snel door wat mijn wensen waren en haar eerste opzet was gelijk al een schot in de roos! Dingen kunnen tot in het kleinste detail gewijzigd worden waardoor de website helemaal geworden is zoals ik hem in gedachten had. Dank je wel!

Jebo Design

Anouk ging met veel enthousiasme aan de slag met mijn website. Ik heb dit als heel prettig ervaren! Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en ben Anouk ontzettend dankbaar! Ook voor haar fijne, duidelijke communicatie.

Eva Bours Fotografie

In de maand december heb ik nog 3 plekjes over!

Veel gestelde vragen

Als alles qua teksten, fotografie en overig beeldmateriaal geregeld is kan de website binnen 2 weken live staan. Bij uitloop is dit meestal een kwestie van nog niet helemaal de juiste teksten of afbeeldingen die nog aangepast moeten worden. 

Mocht het zo zijn dat de site niet binnen twee weken live kan, dan hoor je dat uiteraard ruim op tijd!

Allereerst vraag ik altijd wat meer informatie over jouw bedrijf en wat je graag op de site wilt laten zien. Ook vraag ik om inspiratie sites. Op deze manier krijg ik een beeld van jouw stijl en hoe jij wilt dat de site eruit gaat zien. 

Voor de site zelf zullen de teksten, fotografie, het logo en ander beeldmateriaal door jullie aangeleverd worden. Je kunt natuurlijk altijd een fotoshoot bij mij boeken! (Klik hier voor meer fotoshoot informatie)

Aan het begin van de samenwerking zal er een aanbetaling gedaan worden van 25% van de afgesproken aankoopprijs. Na live gang van de site zal er nog een factuur gestuurd worden voor de overige 75%.

Dit hangt af van het totaalbedrag van de opdracht, maar is zeker bespreekbaar!

Natuurlijk! Ik sta altijd open voor een samenwerking om jouw huidige site om te toveren tot een site die 100% bij jouw bedrijf past. Stuur mij een berichtje voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we samen gaan kijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

De investering voor jouw bedrijf

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Kennismaking met jouw bedrijf

Stuur me een berichtje om jouw website te bespreken en laten we samen gaan kijken naar wat ik voor jou kan doen!

GRATIS

Het design van de website

Het design voor jouw site gemaakt door mij. Het design kan ontwikkeld worden in WordPress, door jou of door mij.

vanaf €225,00

Het neerzetten van jouw droomsite

Jouw website gemaakt door mij. Ik maak een ontwerp dat 100% aansluit bij de sfeer van jouw bedrijf.  Na het ontwerpen van de site, ga ik aan de slag in WordPress.

Inclusief 1 maand gratis service na livegang

vanaf €495,00

Yes, ik wil die droomsite!

Stuur mij een berichtje en laten we beginnen!