thee met tara

Jouw bedrijf in beeld

Heb jij het probleem dat je niet weet welke foto je nu weer op social media moet delen? Of weet je niet welke foto’s jij wilt gebruiken voor je website? Investeer in een fotoshoot en laat jouw bedrijf stralen!

Laat aan je klanten zien wie jij bent

Hoe ziet een fotoshoot eruit?

Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt, ga ik aan de gang met een moodboard dat perfect bij jouw bedrijf past. Dit moodboard zullen we voor de fotoshoot samen doornemen en neem ik mee zodat we altijd een inspiratiebron hebben.

De shoot zelf is niets meer dan een (paar) uur kletsen, lachen en af en toe wat foto’s maken. Jij mag jouw werk laten zien en ik zorg ervoor dat de juiste sfeer gevangen wordt.

Na de fotoshoot ga ik de foto’s bewerken. Je krijgt de foto’s op groot formaat en zonder watermerk toegestuurd.

Veel gestelde vragen

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Wanneer je graag meer foto’s wilt dan de normale hoeveelheid, kan de shoot wat langer duren.

Normaal gesproken stuur ik je de foto’s binnen een week op. Dit kan in drukkere periodes iets langer duren, maar dit zal ik altijd communiceren!

Nee, de foto’s zijn zonder watermerk. Wel wordt er aan je gevraagd mijn naam te vermelden bij gepubliceerde foto’s.

Nee, is helaas niet mogelijk. De foto’s worden bewerkt naar je toegestuurd en je mag altijd aanpassingen aangeven, maar de foto’s mogen na oplevering niet bewerkt worden. Hier is voor gekozen om de stijl van mijn foto’s te behouden.

Ja, dat kan! Je kunt altijd een fotoalbum bestellen. De prijs hiervan hangt af van de wensen en grote van het album.

Interesse in een album? Stuur me dan zeker een berichtje voor de mogelijkheden!

De pakketten die je kunt kiezen

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Show your business

Ik help jou met het vastleggen van jouw bedrijf, je diensten/producten en jou als ondernemer. De foto’s zijn perfect te gebruiken voor je social media & website. Aan het einde worden er 15 foto’s afgeleverd voor jouw bedrijf.

€145,00

The perfect feed

Nooit meer het probleem dat je feed van Instagram niet mooi in één lijn is. Samen maken we een voorbeeld feed en gaan we aan de slag met het realiseren van de foto’s. Na de shoot ontvang je 24 foto’s die perfect bij elkaar passen voor jouw sociale media.

€245,00

The perfect feed
4-seasons

Geen problemen meer met jouw sociale media feed. Voor elk seizoen perfecte foto’s! Dit pakket werkt hetzelfde als het  normale Perfect Feed pakket, alleen nu 4x in het jaar! Na elke fotoshoots ontvang je 24 foto’s, wat uitkomt op 96 foto’s!

€925,00

Ja, ik wil mijn bedrijf op de foto!

Stuur mij een berichtje en laten we direct een datum plannen!