Expositie: Het Wijkbedrijf ☆

expositie
expositie

Vanaf December 2019 heb ik 15 van mijn foto’s van Het Wijkbedrijf in Nijmegen mogen exposeren. Mijn favoriete foto’s werden hier gebruikt als mooie opvolling van de muren en om de kamers wat vrolijker te maken.

De foto’s die ik koos

Het was natuurlijk een super lastige keuze. Welke foto’s zijn goed genoeg om 3 maanden lang ergens op te hangen en welke mogen absoluut niet ontbreken? Al snel kwam ik erachter dat ik veel meer dan 15 foto’s leuk genoeg vond, dus nu verschoof het probleem.Welke zal ik thuis laten? Uiteindelijk heb ik voor de volgende 15 werken gekozen, omdat hier de leukste verhalen achter zitten en ze zeker een plekje aan de muur verdienen.

Bronnen & linkjes

Instagram Het Wijkbedrijf: @wijkbedrijf
Facebook Het Wijkbedrijf: Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *