AMP

WordPress Cursus: Elementor

Online WordPress cursus

Elementor

Leer werken met de plugin Elementor. Elementor staat bekend als hele goede pagina bouw tool en is zeer geliefd onder veel WordPress gebruikers. Ga direct aan de slag met deze geweldige WordPress plugin en maak sneller dan ooit te voren de mooiste pagina’s en blogartikelen.

Wil jij dit?

  • Weten hoe je Elementor kunt gebruiken voor jouw pagina’s
  • Zelf pagina’s opzetten in Elementor
  • Het verschil zien tussen Elementor LITE en Elementor PRO
  • Een responsive website kunnen maken

Zit je bij de eerste 25 cursisten? Dan krijg je één jaar GRATIS Elementor PRO!

Foto: Eva Bours Fotografie

Overzicht van de cursus

Een korte introductie video met uitleg over de cursus

In deze video laat ik zien hoe je Elementor kunt installeren en hoe je een pagina kunt openen met Elementor.

In dit onderdeel laat ik een voorbeeldpagina zien en gaan we stap voor stap een pagina opbouwen. Onderaan de video is een overzicht van alle elementen te downloaden. 

In de video van dit onderdeel gaan we kijken naar de inhoud opties. Dit zijn de hoofdinstellingen van de elementen die je toegevoegd hebt. 

Onder de video is een overzicht van de opties te downloaden.

In dit onderdeel van de cursus gaan we kijken naar het onderdeel ‘stijl’. Ik laat zien hoe je hier bijvoorbeeld lettertypes, achtergronden en kleuren kunt aanpassen.

Onder de video is een overzicht van de opties te downloaden.

De geavanceerde opties worden vaak overgeslagen door nog onervaren Elementor gebruikers. Daarom gaan we in dit onderdeel in dit stukje van Elementor duiken, zodat ook jij hier gebruik van kunt maken!

Onder de video is een overzicht van de opties te downloaden.

In Elementor kun je je pagina helemaal zelf opbouwen, maar hierbij is het wel belangrijk dat de pagina op elke device (dus zowel op telefoon, als op laptop en computer) goed zichtbaar blijft. Hoe je dit kunt doen? Dat leer je in deze video!

Elementor PRO is de betaalde versie van Elementor. In dit onderdeel leer je de verschillen tussen de betaalde en gratis versie. Ook laat ik zien hoe je Elementor PRO kunt gebruiken en waarom dit nuttig kan zijn voor jouw website.

De eerste 25 cursisten krijgen een jaar GRATIS elementor PRO!

Aan het einde van de cursus is er een speciale Q&A pagina en is er de mogelijkheid om een gratis vragenuurtje in te plannen. In dit uur mag je mij alle vragen stellen die je nog hebt na de cursus, maar dit mag je natuurlijk ook altijd tussendoor vragen!

Op deze pagina kun je ook feedback en een review achterlaten!

Deze cursus is tot november te bestellen voor de pilotprijs van €29,99!

Andere WordPress Cursussen

Gratis tips, kennis en ook nog leuke behind the scenes bekijken? Volg me op Instagram!