Een spontaan tripje naar de bergen

  • Travel
duitsland blog

Woensdagmiddag kregen mijn vriend en ik het aanbod van vrienden om donderdag voor vier dagen mee te gaan naar Duitsland. Normaal gesproken ben ik een echte planner, dus het was een mega stap voor mij om hier in 1x ja op te zeggen.. maar wat ben ik blij dat we het hebben gedaan!

Ondanks de week naar Boedapest eind juli (die ook nog steeds online moet komen, oeps!) was het mega fijn om weer een paar dagen er tussenuit te zijn en even in een andere omgeving te zijn. De bergen hebben een heel rustgevende invloed op mij en ik genoot ontzettend van de mooie uitzichten.

Om jullie een beeld te geven van de omgeving (we verbleven op een paar minuten van Brilon) hier een aantal foto’s, maar eerst nog een vraag:

Ben jij wel eens spontaan op vakantie gegaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *