komweertotrust.nl

Een website voor haar prachtige aanbod en blogs

Ik werk al een aantal jaar samen met Kirsten en heb dit jaar haar website helemaal vernieuwd. Hij sluit nu 100% aan bij haar nieuwe branding strategie en bij haar bedrijf. 

Dit mocht er niet ontbreken

  • Een blogpagina
  • Blog template met een informatie over de auteur
  • Een popup voor de gratis weggever
  • Mooie salespagina’s die aansluiten bij haar branding
  • Eenheid in de website

Inspiratie & webdesign

Aan het begin van de samenwerking hebben we gekeken naar inspiratie en is er een eerste versie van de homepagina gemaakt. De website is helemaal anders dan de voorganger, maar Kirsten was direct enthousiast over het design!

Ontwikkeling

De ontwikkeling van de website ging heel erg soepel, omdat we alle teksten en foto’s al klaar hadden staan. Toen de pagina’s klaarstonden, kon Kirsten nog wat tekstaanpassingen doen en daarna ging haar droomsite live!

Branding fotografie

Kirsten wilde graag nieuwe foto’s voor op de website, die goed aansluiten bij haar branding. We hebben samen een moodboard opgesteld en op basis hiervan geweldige foto’s gemaakt. 

Deze foto’s zijn ook direct ingevoegd in het webdesign. 

Wil jij ook samenwerken aan jouw droomwebsite?

Kijk dan zeker eens naar het shine traject op deze website. Hier kun je alle informatie vinden over hoe een website laten ontwikkelen in zijn werk gaat en wat je van zo’n traject kunt verwachten.

Wacht niet langer en laten we samen iets heel erg moois gaan maken!

Anouk

Hi, mijn naam is Anouk. Ik help je mega graag met jouw website!

Sinds 2019 help ik creatieve ondernemers met het ontwikkelen van hun droomwebsite. Ik herken namelijk volkomen de irritatie van een geweldig idee hebben, maar dit niet kunnen uitvoeren. Daarom help ik jou met het uitvoeren van al jouw website ideeën.

En ik help je niet alleen met je grote projecten, ook met kleine vragen kun je bij mij terecht. Zie mij als een online hulp die jou kan ondersteunen met het door ontwikkelen van jouw bedrijf. 🙂

Andere shine samenwerkingen