komweertotrust.nl

Een website voor haar prachtige aanbod en blogs

Ik werk al een aantal jaar samen met Kirsten en heb dit jaar haar website helemaal vernieuwd. Hij sluit nu 100% aan bij haar nieuwe branding strategie en bij haar bedrijf. 

Dit mocht er niet ontbreken

  • Een blogpagina
  • Blog template met een informatie over de auteur
  • Een popup voor de gratis weggever
  • Mooie salespagina’s die aansluiten bij haar branding
  • Eenheid in de website

Inspiratie & webdesign

Aan het begin van de samenwerking hebben we gekeken naar inspiratie en is er een eerste versie van de homepagina gemaakt. De website is helemaal anders dan de voorganger, maar Kirsten was direct enthousiast over het design!

Ontwikkeling

De ontwikkeling van de website ging heel erg soepel, omdat we alle teksten en foto’s al klaar hadden staan. Toen de pagina’s klaarstonden, kon Kirsten nog wat tekstaanpassingen doen en daarna ging haar droomsite live!

Branding fotografie

Kirsten wilde graag nieuwe foto’s voor op de website, die goed aansluiten bij haar branding. We hebben samen een moodboard opgesteld en op basis hiervan geweldige foto’s gemaakt. 

Deze foto’s zijn ook direct ingevoegd in het webdesign. 

Kirstens
Review

Super fijn samenwerken met Anouk. Voor zowel mijn website als fotoshoots kan ik altijd bij haar terecht. Ze werkt snel, denkt mee en levert het altijd op tijd op! Ook de snelle service als iets even niet werkt na een update is heel fijn….!

Ik wil dat jouw website esthetisch en technisch een plaatje is.

In de eerste twee jaar van mijn onderneming achter gekomen dat ik wil ondernemen vanuit rust. Niet jagen, verkopen pushen en altijd maar sprinten. Voor mij is mijn onderneming een marathon en ik wil graag gezond en gelukkig de finish behalen. 

Mijn website is mijn grootste hulp in het behalen van dit doel. En dat verdien jij ook. 

Wil jij ook samen werken aan jouw eigen plekje op het internet?

Je website is het middelpunt van jouw online fundering. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw website je meer tijd en overzicht oplevert.