heyfotograaf.nl

Een website voor haar aanbod voor medefotografen

Claudia is een fantastische fotograaf die met Heyfotograaf heel veel medefotografen helpt en coacht. Ze had hier nog geen website voor, maar wilde  deze graag laten ontwikkelen zodat de informatie over haar aanbod direct beschikbaar is. 

Dit mocht er niet ontbreken

  • Een blogpagina
  • Blog template zodat de blogs er altijd goed uitzien
  • Mooie salespagina’s met informatie over haar aanbod
  • Eenheid in de website

Inspiratie & webdesign

Aan het begin van de samenwerking hebben we gekeken naar inspiratie en is er een eerste versie van de homepagina gemaakt. Het was even zoeken naar de juiste stijl en er zijn verschillende webdesigns gemaakt voordat we helemaal tevreden waren. Maar dat was het zeker waard!

Ontwikkeling

Ondanks dat de ontwerpfase iets langer duurde, hebben we de website wel snel kunnen ontwikkelen. We hadden een fijne planning gemaakt, zodat Claudia ook precies wist wat zij nog aan content moest maken voor de website. Claudia is ontzettend blij met de website is ook direct gestart met het ontwikkelen van een online leeromgeving! 

Wil jij ook samenwerken aan jouw droomwebsite?

Kijk dan zeker eens naar het shine traject op deze website. Hier kun je alle informatie vinden over hoe een website laten ontwikkelen in zijn werk gaat en wat je van zo’n traject kunt verwachten.

Wacht niet langer en laten we samen iets heel erg moois gaan maken!

Anouk

Hi, mijn naam is Anouk. Ik help je mega graag met jouw website!

Sinds 2019 help ik creatieve ondernemers met het ontwikkelen van hun droomwebsite. Ik herken namelijk volkomen de irritatie van een geweldig idee hebben, maar dit niet kunnen uitvoeren. Daarom help ik jou met het uitvoeren van al jouw website ideeën.

En ik help je niet alleen met je grote projecten, ook met kleine vragen kun je bij mij terecht. Zie mij als een online hulp die jou kan ondersteunen met het door ontwikkelen van jouw bedrijf. 🙂

Andere shine samenwerkingen