heyfotograaf.nl

Een website voor haar aanbod voor medefotografen

Claudia is een fantastische fotograaf die met Heyfotograaf heel veel medefotografen helpt en coacht. Ze had hier nog geen website voor, maar wilde  deze graag laten ontwikkelen zodat de informatie over haar aanbod direct beschikbaar is. 

Dit mocht er niet ontbreken

  • Een blogpagina
  • Blog template zodat de blogs er altijd goed uitzien
  • Mooie salespagina’s met informatie over haar aanbod
  • Eenheid in de website

Inspiratie & webdesign

Aan het begin van de samenwerking hebben we gekeken naar inspiratie en is er een eerste versie van de homepagina gemaakt. Het was even zoeken naar de juiste stijl en er zijn verschillende webdesigns gemaakt voordat we helemaal tevreden waren. Maar dat was het zeker waard!

Ontwikkeling

Ondanks dat de ontwerpfase iets langer duurde, hebben we de website wel snel kunnen ontwikkelen. We hadden een fijne planning gemaakt, zodat Claudia ook precies wist wat zij nog aan content moest maken voor de website. Claudia is ontzettend blij met de website is ook direct gestart met het ontwikkelen van een online leeromgeving! 

Claudia's
Review

Samenwerken met Anouk vond ik fijn, omdat ze behulpzaam is en snel reageert. 🙌🏻

Ik wil dat jouw website esthetisch en technisch een plaatje is.

In de eerste twee jaar van mijn onderneming achter gekomen dat ik wil ondernemen vanuit rust. Niet jagen, verkopen pushen en altijd maar sprinten. Voor mij is mijn onderneming een marathon en ik wil graag gezond en gelukkig de finish behalen. 

Mijn website is mijn grootste hulp in het behalen van dit doel. En dat verdien jij ook. 

Wil jij ook samen werken aan jouw eigen plekje op het internet?

Je website is het middelpunt van jouw online fundering. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw website je meer tijd en overzicht oplevert.