froukjekuiper.nl

Een website voor haar fotografie en moestuin avonturen

Froukje had voor onze samenwerking al een website bij Wix, maar deze wilde zij graag omzetten naar WordPress. Omdat er nu toch aan de website gewerkt werd, hebben we hem direct helemaal op de schop genomen en echt Froukje haar droomsite ontwikkeld!

Dit mocht er niet ontbreken

  • Een slideshow om de foto’s mooi weer te geven
  • Een webshop voor haar Lightroom presets
  • Een plekje voor blogs
  • Een aanmeldformulier voor je nieuwsbrief

Inspiratie & webdesign

Aan het begin van de samenwerking hebben we gekeken naar inspiratie en is er een eerste versie van de homepagina gemaakt. Froukje gaf aan dat ze graag een website met een donkere achtergrond wil. Dit is iets wat ik nog nooit had gemaakt en juist daarom vond ik het zo leuk!

Ontwikkeling

Froukje was mega enthousiast en we konden ook al snel gaan beginnen met het ontwikkelen van de website.

Froukje is super leergierig en heeft heel veel van de website zelf in elkaar gezet. Omdat ze nog meer wilde leren heeft ze ook de WordPress cursussen aangeschaft en she is rocking it!

Froukje's
Review

Anouk heeft me geholpen om de basis van mijn website neer te zetten. Daarna heb ik de cursus bij haar aangeschaft, waardoor ik veel zelf kan doen. Als ik er niet uit kom, schakel ik Anouk in via de klusjeskaart. Met andere woorden,
ik kom telkens dichter bij mijn doel met hulp van Anouk.

Ik kan gemakkelijker informatie delen die ik wil delen. Op die manier trek ik andere klanten.

Het werkt heel prettig samen met Anouk. Anouk reageert snel, geeft duidelijk antwoord op mijn vragen en leert mij ook om het zelf te doen. Al met al, heb ik veel vertrouwen in de samenwerking met Anouk. Ik zou je aan iedereen aanraden.

Ik wil dat jouw website esthetisch en technisch een plaatje is.

In de eerste twee jaar van mijn onderneming achter gekomen dat ik wil ondernemen vanuit rust. Niet jagen, verkopen pushen en altijd maar sprinten. Voor mij is mijn onderneming een marathon en ik wil graag gezond en gelukkig de finish behalen. 

Mijn website is mijn grootste hulp in het behalen van dit doel. En dat verdien jij ook. 

Wil jij ook samen werken aan jouw eigen plekje op het internet?

Je website is het middelpunt van jouw online fundering. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw website je meer tijd en overzicht oplevert.