froukjekuiper.nl

Een website voor haar fotografie en moestuin avonturen

Froukje had voor onze samenwerking al een website bij Wix, maar deze wilde zij graag omzetten naar WordPress. Omdat er nu toch aan de website gewerkt werd, hebben we hem direct helemaal op de schop genomen en echt Froukje haar droomsite ontwikkeld!

Dit mocht er niet ontbreken

  • Een slideshow om de foto’s mooi weer te geven
  • Een webshop voor haar prachtige Lightroom presets
  • Een plekje voor blogs
  • Een aanmeldformulier voor je nieuwsbrief

Inspiratie & webdesign

Aan het begin van de samenwerking hebben we gekeken naar inspiratie en is er een eerste versie van de homepagina gemaakt. Froukje gaf aan dat ze graag een website met een donkere achtergrond wil. Dit is iets wat ik nog nooit had gemaakt en juist daarom vond ik het zo leuk!

Ontwikkeling

Froukje was mega enthousiast en we konden ook al snel gaan beginnen met het ontwikkelen van de website.

Froukje is super leergierig en heeft heel veel van de website zelf in elkaar gezet. Omdat ze nog meer wilde leren heeft ze ook de WordPress cursussen aangeschaft en she is rocking it!

Wil jij ook samenwerken aan jouw droomwebsite?

Kijk dan zeker eens naar het shine traject op deze website. Hier kun je alle informatie vinden over hoe een website laten ontwikkelen in zijn werk gaat en wat je van zo’n traject kunt verwachten.

Wacht niet langer en laten we samen iets heel erg moois gaan maken!

Anouk

Hi, mijn naam is Anouk. Ik help je mega graag met jouw website!

Sinds 2019 help ik creatieve ondernemers met het ontwikkelen van hun droomwebsite. Ik herken namelijk volkomen de irritatie van een geweldig idee hebben, maar dit niet kunnen uitvoeren. Daarom help ik jou met het uitvoeren van al jouw website ideeën.

En ik help je niet alleen met je grote projecten, ook met kleine vragen kun je bij mij terecht. Zie mij als een online hulp die jou kan ondersteunen met het door ontwikkelen van jouw bedrijf. 🙂

Andere shine samenwerkingen