De eerste zonnestralen van maart

maart
maart

Wat een heerlijk begin van de maand maart. Wakker worden van de zon die de kamer in schijnt. Lekker buiten wandelen en hier ook nog de eerste bloesem zien! Wat is de lente toch heerlijk. Wel een beetje gek dat het pas maart is en er vorige week nog sneeuw lag…

Voor maart heb ik leuk voorbereidend werk op de planning staan. In april heb ik namelijk de eerste bruiloft alweer op de planning staan! De komende weken heb ik nog een aantal afspraken gepland met bruidsparen en voor een ‘styled shoot’ waar ik jullie later nog veel meer over ga vertellen!

Ook heb ik vandaag een vakantie naar Budapest gepland met mijn vriend! We gaan er in de zomer weer eens een weekje tussenuit om een nieuwe stad te verkennen en natuurlijk ook vast te leggen!

Hebben jullie ook zo’n zin in de zomer? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *