Online WordPress cursus

Build a Website

Wil jij graag een website die HELEMAAL DOOR JOU is gemaakt, maar heb je geen idee hoe? Of heb je al een website, maar wil je graag alles weten over hoe die gebouwd is? Dan is dit DE cursus voor jou! Na deze cursus ben jij een echte WordPress kenner en staat jouw EIGEN gebouwde site live!

Wil jij dit?

  • Weten hoe je een site ontwerpt
  • Snappen hoe je site in elkaar zit
  • DE maker van JOUW site zijn
  • Een responsive website kunnen maken 

Bij deze cursus krijg je ook de WordPress Basics cursus. Je kunt deze cursus aanvullen met de Elementor en/of WooCommerce cursussen!

Overzicht van de cursus

Een korte introductie video met uitleg over de cursus

In het begin van cursus krijg je het onderdeel design. Bij dit onderdeel gaan we kijken naar de pagina’s die je nodig gaat hebben, naar inspiratie en naar hoe je de pagina’s kunt ontwerpen. 

Nadat je een design voor je website hebt gemaakt, gaan we opzoek naar een passend thema! Wanneer het thema gevonden is, gaan we dit instellen naar de stijl van jouw bedrijf. Zo gaan we bijvoorbeeld jouw logo en kleuren toevoegen.

Er zijn natuurlijk nog heel veel instellingen die je in de site kunt aanpassen, zoals welke pagina je als homepagina wilt en menu’s. Dit gaan we allemaal stap voor stap behandelen in dit onderdeel!

Nu gaan we echt aan de slag met de pagina’s! Je gaat leren hoe je de pagina’s kunt aanmaken en publiceren. 

Nu je de pagina’s allemaal hebt aangemaakt, is het tijd om eens te kijken naar fijne plugins. Ik laat je plugins zien voor zoekmachine optimalisatie en de snelheid van je website.

Aan het einde van de cursus is er een speciale Q&A pagina en is er de mogelijkheid om een gratis vragenuurtje in te plannen. In dit uur mag je mij alle vragen stellen die je nog hebt na de cursus, maar dit mag je natuurlijk ook altijd tussendoor vragen!

Op deze pagina kun je ook feedback en een review achterlaten!

Deze cursus is tot november te bestellen voor de pilotprijs vanaf €59,99!

Andere WordPress Cursussen