Authentiek in beeld

Fotografie is een van de beste middelen om de sfeer en diensten van jouw bedrijf te laten zien. Heb jij het probleem dat je niet weet welke foto je nu weer op social media moet delen? Of weet je niet welke foto’s jij wilt gebruiken voor je website? Investeer in een fotoshoot en laat jouw bedrijf stralen!

Earrings senja

Dit kan ik voor JOU betekenen.

Jij bent uniek en verdient het om jouw bedrijf te laten zien zoals jij dat wilt. Samen gaan we kijken wat de beste kleuren en locatie is voor jouw foto’s en gaan zo aan de slag met een perfecte beeldbank voor jouw bedrijf.

Veel gestelde vragen

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Wanneer je graag meer foto’s wilt dan de normale hoeveelheid, kan de shoot wat langer duren.

Normaal gesproken stuur ik je de foto’s binnen een week op. Dit kan in drukkere periodes iets langer duren, maar dit zal ik altijd communiceren!

Nee, de foto’s zijn zonder watermerk. Wel wordt er aan je gevraagd mijn naam te vermelden bij gepubliceerde foto’s. 

Nee, dit is niet mogelijk. De foto’s worden bewerkt naar je toegestuurd en de foto’s mogen na oplevering niet bewerkt worden. Hier is voor gekozen om de stijl van mijn foto’s te behouden. 

Ja, dat kan! Een fotoalbum met jouw bedrijfsfoto’s is ontzettend leuk! De prijs hiervan hangt af van de wensen en grote van het album. 

Interesse in een album? Stuur me dan zeker een berichtje voor de mogelijkheden!

Het fotoshoot pakket

€245,00 | minimaal 25 foto's

Foto’s zijn ontzettend belangrijk voor de zichtbaarheid van je bedrijf en personal branding. Ik kan me voorstellen dat jij als ondernemer geen zin hebt om voor de lens te gaan staan en jezelf bloot te geven. Laten we daarom alle tijd nemen voor de foto’s die jij en jouw bedrijf verdienen.

Wat een shoot inhoudt

  • Samen gaan we kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten stralen op de foto’s
  • De shoot duurt meestal 1.5 uur, maar als we meer tijd nodig hebben pakken we die tijd!
  • Je ontvangt minimaal 25 geweldige, hoge resolutie foto’s
  • Geen selectie bibliotheek, je ontvangt gewoon alle bewerkte foto’s!
  • Foto’s die je kunt gebruiken voor je sociale media, website en advertenties

Bovenstaande prijs is exclusief BTW en reiskosten

Yes, ik wil samenwerken

Stuur mij een berichtje en laten we beginnen!