Academy Traject

De ontwikkeling van jouw online leeromgeving

Tijdens het Online Academy Traject gaan we aan de slag met een online leeromgeving die aansluit bij de stijl en dromen van jouw business.

De gehele structuur van jouw online academy perfectioneren

Er komt veel kijken bij het opzetten van een online leeromgeving. Tijdens ons traject neem ik jou mee door de verschillende stappen om jouw eigen leeromgeving op te zetten. Zo kun jij je focussen op de content creatie en zorg ik voor de technische aspecten! 

Er is veel meer mogelijk dan dat jij op dit moment misschien denkt

Iedere onderneming is uniek. Daarom plannen we aan het begin van het traject een live strategiesessie in, om zo de structuur en technieken voor jouw online leeromgeving uit te denken. 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor jouw online leeromgeving, waardoor we hem helemaal kunnen customizen tot een leeromgeving die 100% aansluit bij jouw business. 

Anouk Martens
Wat er komt kijken bij het maken van een website

Dit is wat je kunt verwachten

  • Een leeromgeving in Learndash of een ander afgesproken platform. 
  • Automatiseringen van de verkoop en toelatingsprocessen.
  • Toegang tot mijn WordPress kennisplatform
  • Een support strippenkaart na livegang voor kleine aanpassingen en vragen

Online academy traject

Perfect voor ondernemers die verlangen naar een eigen online leeromgeving voor hun cursus(sen). Samen ontwikkelen we een compleet geautomatiseerde academy voor jouw business.

vanaf €1999 excl. BTW

Geen idee waar je moet beginnen met optimaliseren? I got you

Er zijn oneindig veel online tools die je kunt inzetten voor je bedrijf en die allemaal beloven dat ze mega waardevol zijn.

Maar wat heb jij nodig? Wat past bij jouw bedrijf? Welke tools gaan ervoor zorgen dat jij die impact kunt maken bij je klanten waar jij zo voor staat?

Ik neem jou heel graag mee in de online wereld en laat je zien hoe we samen een online structuur kunnen opzetten die 100% bij jouw bedrijf en visie past, van strategie tot uitvoering. Een structuur die je weer de ademruimte geeft om die impact te maken waar jij voor bent gestart met ondernemen.

Veelgestelde vragen

Let’s do this

Plan een kennismaking in