2020, You’re gonna be amazing ☆

  • Overig
forrest-blog

We zijn al een paar dagen in het nieuwe jaar en ik ga maar weer eens een nieuwe blog proberen te schrijven.

In 2020 staan er al een aantal leuke projecten op de planning. Eind 2019 startte ik een paar samenwerkingen die dit jaar nog doorlopen + er zijn al een 
paar bruiloften die ik dit jaar mag gaan vastleggen. Het nieuwe jaar ben ik ook gestart met nadenken over wat ik nou precies wil met mijn bedrijf.           Zoals jullie al wel weten doe ik veel verschillende dingen. Ik help bedrijven met media producten zoals websites, maar ik fotografeer ook bruiloften en individuen. Ik heb soms dus een beetje het idee dat ik TE veel doe, waardoor mensen niet meer precies weten waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Misschien ervaar ik deze twijfel omdat ik het zelf ook niet echt weet. Het eerste halfjaar van mijn eigen bedrijfje pakte ik van alles en nog wat op, gewoon om aan het werk te zijn en omdat ik de afwisseling leuk vindt. 

Ik dwaal een beetje af.. Wat ik dus wil zeggen is dat ik nu weet waar ik voor wil staan.

“Anouk Martens Producties richt zich vanaf 2020 vooral op het vastleggen van Real Happiness. Denk hierbij aan bruiloften, liefde en de band tussen mensen. Binnen Real Happiness wil AMP ook de schoonheid van de wereld vastleggen en deze foto’s gebruiken om mensen te inspireren goed 
voor de aarde te zorgen.”

Real happiness dus. Op sociale media zie je heel erg veel geluk en inspirerende beelden, maar de vraag is: hoeveel hiervan is nu echt? Iedereen weet denk ik wel dat 90% van deze beelden nep en in elkaar gezet zijn. Ik wil hier niet meer aan mee werken en wil mijn instagram en website gaan vullen met echt geluk. Ik vang de geluksmomentjes op een bruiloft, tijdens een boswandeling en de schoonheid van de natuur. Op het gebied van media producten ga ik samenwerken met bedrijven die iets goeds doen voor de wereld óf met mensen die echt een passie hebben en die ik hiermee kan helpen. ( dus eigenlijk voor de mensen die het werk zien als hun geluksmomentje ) Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan een echter beeld op sociale media en mijn volgers meer laten zien van onze prachtige wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *